Închide meniul

Liga I, afectată de Covid-19. Ce se întâmplă cu echipele din oraşele în carantină. Anunţul făcut de Liga Profesionistă!

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 14:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Liga I, afectată de Covid-19. Ce se întâmplă cu echipele din oraşele în carantină. Anunţul făcut de Liga Profesionistă!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Carantina pentru Covid-19 nu va opri meciurile din Liga 1

Clinceni şi Sibiu sunt în carantină în pandemia de coronavirus. Două meciuri din următoarea etapă de campionat au fost în pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii vor avea declaraţii pe proria răspundere

Cliceni-Viitorul va avea loc sâmbătă, de la 13:30, în timp ce jocul Hermannstadt-Astra se va disputa duminică, de la 17:30, la Mediaş, pentru că arena din Sibiu este închisă pentru efectuarea unor lucrări de modernizare.

”Localitatea Clinceni intră în carantină, dar nu va fi o problemă, s-a discutat cu autorităţile oraşului, se va disputa partida. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Hermannstadt, pentru că ei vor trebui să părăsească Sibiul, aflat, de asemenea, în carantină.

Va fi nevoie de declaraţii pe proprie răspundere, de la angajator, unde se duc şi aşa mai departe. S-a discutat la nivelul structurilor locale şi au fost de acord. Pentru evenimentele sportive nu operează aceste interdicţii. Dacă vor apărea modificări, vom anunţa”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ștefan, pentru Agerpres.

Hermannstadt, trei cazuri de Covid-19

Cluburile de fotbal din România nu au fost ferite de cazurile de Covid-19. Una dintre cele mai dificile situaţii a avut loc la Timişoara. Săptămâna trecută, Ripensia, club din Liga a II-a, a anunţat că 19 fotbalişti şi toţi antrenorii sunt infectaţi.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Hermannstadt a anunţat astăzi că trei dintre jucători sunt infectaţi cu Covid-19.

''În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, trei dintre fotbaliştii noştri au fost depistaţi pozitiv. Aceştia se află acum în izolare şi respectă toate recomandările specialiştilor DSP Sibiu, care au început o anchetă epidemiologică.

Toţi ceilalţi fotbalişti, precum şi staff-ul FCH, au primit rezultate negative la testarea COVID-19'', se arată într-un comunicat al clubului sibian.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:05

„E vinovatul principal, acolo s-a pierdut totul!” Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

22:00

LIVE SCOREAustria – Turcia 0-1, ultimul meci din optimile de finală de la EURO 2024. Olanda îşi află adversara din sferturile de finală

21:51

Tricolorii care pot prinde transferuri de top după eliminarea României de la EURO 2024! Cine poate da lovitura carierei

21:47

Nicolae Stanciu se gândeşte deja la Cupa Mondială, după eliminarea României de la EURO 2024: „Acest grup are tot ce îi trebuie”

21:46

„Olanda poate câştiga cu uşurinţă EURO 2024!” Ce l-a marcat pe Radu Drăguşin la turneul final. Reacţie după eliminarea din optimi

21:32

Edi Iordănescu, anunţ de ultimă oră despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și