Închide meniul

LIGA I SUPERSTAR | Ciprian Deac câștigă concursul după ce a trecut de Nistor, Coman, Alibec și Cicâldău

Florian Ceafalău Publicat: 16 aprilie 2020, 7:50

LIGA I SUPERSTAR | Ciprian Deac câștigă concursul după ce a trecut de Nistor, Coman, Alibec și Cicâldău

Hepta

Liga I SUPERSTAR

  • 16 fotbaliști din Liga I joacă în ”optimi”
  • În fiecare zi au loc 2 meciuri
  • Cine primește mai multe voturi se califică în sferturi

Câștigătorul LIGA I SUPERSTAR este Ciprian Deac. Mijlocașul lui CFR Cluj a trecut la limită în finală, la sub 50 de voturi, de Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIGA I SUPERSTAR! MAREA FINALĂ!  Astăzi decidem cine este Superstarul Ligii I. După 3 meciuri grele, Ciprian Deac și Alexandru Cicâldău au ajuns în finală.

Primul a trecut de Dan Nistor, Florinel Coman și Denis Alibec, iar mijlocașul Universității i-a eliminat pe Karanovic, Budescu și Valentin Gheorghe.  Votează în comentarii cine este Superstarul Ligii I.

Reclamă

LIGA I SUPERSTAR a ajuns în semifinale. Astra are doi jucători, pe fiecare parte a tabelului. Dacă aceștia își câștigă meciurile, putem avea o finala 100% între jucători de la Astra. Ciprian Deac și Alex Cicâldău sunt ceilalți doi jucători care joacă pentru un loc în finală.

Reclamă

MECIURILE DIN SEMFINALE:

Denis Alibec – Ciprian Deac

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Cicâldău – Valentin Gheorghe

UPDATE 15 aprilie: Valentin Gheorghe de la Astra este ultimul calificat în semifinale. Acesta a trecut cu scorul de 2-1 de Deian Sorescu.

UPDATE 14 aprilie: Alexandru Cicâldău trece de Budescu la limită, cu scorul de 2-1.

UPDATE 13 aprilie: Ciprian Deac îl elimină la limită pe Florinel Coman. Mijlocașul lui CFR va juca în semifinale cu Alibec.

UPDATE 12 aprilie: Denis Alibec este primul jucător calificat în semifinale, după ce a trecut de Gabi Iancu. Alibec va juca împotriva câștigătorului meciului dintre Coman și Deac.

MECIURILE DIN SFERTURI:

Reclamă

Denis Alibec – Gabi Iancu

Florinel Coman – Ciprian Deac

Constantin Budescu – Alexandru Cicâldău

Valentin Gheorghe – Deian Sorescu

UPDATE 11 aprilie: Ultimii doi jucători calificați în sferturi sunt Valentin Gheorghe, care l-a eliminat pe Dennis Man în cel mai strâns meci din optimi, decis de doar câteva voturi, și Deian Sorescu, cel care a trecut de Dugandzic cu scorul de 2-1.

UPDATE 10 aprilie: Încă doi jucători calificați în sferturi, Constantin Budescu îl elimină pe Arlauskis cu un scor extrem de strâns, iar Cicâldău trece lejer de Karanovic. Cei doi vor avea un duel de foc în sferturi.

UPDATE 9 aprilie: Următorii doi calificați în sferturi sunt Florinel Coman, care a trecut de Rivaldinho cu 3-0, și Ciprian Deac, care a trecut de Dan Nistor cu 2-1.

UPDATE 8 aprilie: Primii calificați în sferturi sunt Denis Alibec, care a trecut de Alexandru Păun cu scorul de 3-0, și Gabriel Iancu, care a trecut de Sergiu Buș cu 2-1.

Astăzi avem alte două meciuri de foc, Coman vs Rivaldinho și Deac vs Nistor.

Liga I este în carantină, dar fotbalul nu se oprește aici. Cei mai buni jucători din campionat luptă pentru trofeul "LIGA I SUPERSTAR". În fiecare zi, AntenaSport prezintă două meciuri de foc, unde fanii decid câștigătorul. Fără prelungiri, fără penalty-uri, fără VAR, totul ține de VOTUL tău!

Cei mai buni 16 jucători din LIGA I au fost așezați în "optimi". În fiecare zi, se dispută câte 2 meciuri într-o singură manșă, pe www.antenasport.ro și pe paginile noastre de Facebook (AntenaSport) și Instagram (@antenasport.ro). Intra și votează-ți preferatul, iar la final vom vedea cine iese LIGA I SUPERSTAR!

Meciurile de marți

Alibec (Astra) –  Păun (CFR)

Buș (Gaz Metan) – Iancu (Viitorul)

Meciurile de miercuri:

Coman (FCSB) – Rivaldinho (Viitorul)


Deac (CFR Cluj) – Nistor (U Craiova)

Meciurile de joi:

Arlauskis (CFR) – Budescu (Astra)


Cicâldău (U Craiova) – Karanovic (Sepsi)

Meciurile de vineri:

Man (FCSB) – Vali Gheorghe (Astra)


Sorescu (Dinamo) – Dugandzic (Botosani)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”