Închide meniul

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | Ironie supremă după ce Șumudică a spart sticle în Gibraltar: „S-au speriat ăia doi și au greșit”

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2021, 21:58

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | Ironie supremă după ce Șumudică a spart sticle în Gibraltar: „S-au speriat ăia doi și au greșit”

Helmut Duckadam, ironia supremă pentru CFR Cluj

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

  • Marius Șumudică s-a dezlănțuit în Gibraltar
  • Reacția genială a lui Helmut Duckadam

CFR Cluj a fost condusă la pauză în Gibraltar. Marius Șumudică a mărturisit după meci că a făcut „ca trenul” în vestiar, spărgând două sticle în fața elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam, ironie supremă pentru CFR Cluj

Neimpresionat de jocul campioanei României, Duckadam a spus că, mai degrabă, cei de la Lincoln s-au speriat de țipetele lui Șumudică și au lăsat-o mai moale în repriza a doua.

„Eu cred că i-a speriat pe portarul și pe fundașul central de la Lincoln, că au greșit în repriza a doua. Eu cred că s-au speriat ăia doi și au greșit”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

Reclamă

Gabriel Debeljuh a înscris golurile care au dus victoria CFR-ului în Gibraltar. Jucătorul croat a înscris pentru 1-1 cu o lovitură de cap, când i-a luat fața portarului din Gibraltar în stilul lui Olivier Giroud cu Ciprian Tătărușanu, la Euro 2016.

Al doilea gol al lui Debeljuh a venit după o gafă de proporții în apărarea lui Lincoln. Un jucător al gazdelor a vrut să trimită mingea la propriul portar, dar nu l-a văzut pe atacantul CFR-ului, care a îndeplinit ulterior o simplă formalitate.

Reclamă

Marius Şumudică a făcut „ca trenul” în Gibraltar

„Foarte greu, un teren imposibil. Am avut vântul contra noastră. Se oprea mingea în aer. Nu avem voie să primim gol. Facem aceleaşi greşeli. Nu mai există echipe mici. A trebuit un şoc la pauză, să sparg două sticle să se trezească. Importantă este victoria şi că ne-am făcut viaţa uşoară pentru retur. Conference League este o reţetă de succes. Va trebui să câştigăm şi la Cluj. Va trebui să facem tot ce ţine de noi. Ne aşteaptă un meci greu la Călăraşi„, a spus Marius Şumudică, după meci.

Dacă se va califica în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj va avea o misiune dificilă. Campioana României poate da peste Young Boys sau Slovan Bratislava.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”