Închide meniul

Lionel Messi nu poate fi adus nici cu 260 de milioane de euro. Transferul argentinianului, imposibil de realizat

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2020, 7:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Lionel Messi nu poate fi adus nici cu 260 de milioane de euro. Transferul argentinianului, imposibil de realizat

Profimediaimages

Lionel Messi îşi poate încheia cariera la Barcelona

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au dezvăluit că vicecampioana Italiei era dispusă să achite chiar şi 260 de milioane de euro pentru a obţine semnătura deţinătorului Balonului de Aur. Directorul executiv al nerazzurrilor le-a spulberat visul fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, tot mai departe de Inter

Giuseppe Marotta a ţinut să precizeze că este aproape imposibil ca Messi şi Cristiano Ronaldo să fie rivali şi în Serie A.

„Trebuie să fim realiști. Este utopic să ne gândim la el. Toată lumea ar vrea să-l aibă pe Messi, dar ar fi lipsit de respect să ne alimentăm cu fantezii. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. Ştim că Messi e un jucător grozav, dar el e la Barcelona.

Barcelona e habitatul perfect pentru Messi. Cred că el își va încheia cariera acolo”, a declarat Giuseppe Marotta, citat de Sport.es.

Lionel Messi a debutat la echipa de seniori a Barcelonei în 2004. De atunci a câştigat 10 titluri în La Liga şi a ridicat deasupra capului patru trofee UEFA Champions League. Chiar dacă a împlinit 33 de ani, sud-americanul are o cotă de piaţă, conform Transfermarkt, de 112 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Barcelona a ratat câştigarea unui nou titlu în Spania, dar mai are şanse la un trofeu. Urmează să îşi dispute, cu Napoli, returul din optimile Ligii Campionilor. A fost 1-1 în prima manşă. Messi şi Suarez şi-au petrecut vacanţa împreună şi sunt hotărâţi să faca un meci mare împotriva italienilor.
 

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:25

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. De Bruyne a fost aproape să deschidă scorul! Mbappe, fără ocazii în startul meciului

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și