Închide meniul

FC Voluntari – Sepsi 3-1. Constantin Budescu, erou chiar de ziua lui. „Budi” a reuşit „dubla”! Ilfovenii mai au nevoie de un punct pentru a se califica, matematic, în play-off

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2022, 18:25

FC Voluntari – Sepsi 3-1. Constantin Budescu, erou chiar de ziua lui. „Budi a reuşit „dubla! Ilfovenii mai au nevoie de un punct pentru a se califica, matematic, în play-off

Constantin Budescu, reacţie genială după ce Tavi Popescu a marcat un gol fabulos

Constantin Budescu/ Hepta

LIVE SCORE FC Voluntari – Sepsi 3-1

Min. 90: Final de meci. FC Voluntari s-a impus cu 3-1 şi este ca şi calificată în play-off!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 89: GOOOLLL FC Voluntari! Helder Tavares a mărit proporţiile scorului. A înscris din apropiere şi ilfovenii nu mai pot să rateze cele trei puncte.

Min. 80: GOOOLLL FC Voluntari! Constantin Budescu a înscris fără emoţii de la 11 metri. A reuşit „dubla” chiar de ziua lui!

Min. 79: Penalty FC Voluntari! Alexandru Tudorie a făcut henţ în careu, iar Ovidiu Haţegan a arătat punctul cu var.

Min. 63: GOOOLLL Sepsi! Aganovic a restabilit egalitatea după un corner. Portarul gazdelor nu a putut interveni şi a fost la un pas să se accidenteze grav. S-a lovit de bară.

Reclamă

Min. 23: GOOOLLL FC Voluntari! Constantin Budescu a înscris primul său gol în tricoul ilfovenilor. A marcat cu capul, din apropiere, din centrarea lui Vadim Raţă.

Min. 6: Ovidiu Haţegan a trecut prin clipe grele. A fost făcut K.O., involuntar, de Raţă. A avut nevoie de câteva momente pentru a-şi reveni, dar meciul s-a reluat.

Min. 1: A început meciul de pe stadionul Anghel Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

FC VOLUNTARI: Popa – Briceag, Armaș, Tamaș, Ciobotariu – Droppa, Ricardinho – Ion Gheorghe, Budescu, Rață – Nemec
Antrenor: Liviu Ciobotariu

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Ashkovski, Aganovic, Tincu, Bărbuț – Tudorie, Golofca
Antrenor: Cristiano Bergodi

Citește și:

FC Voluntari – Sepsi | Liviu Ciobotariu: „Ar fi o dezamăgire totală dacă nu prindem play-off-ul!”

FC Voluntari e surpriza acestui sezon de Liga 1, dar ilfovenii au scăzut din turație în 2022. Au câștigat un singur meci în acest an și acum tremură pentru calificarea în play-off.

„Sper ca echipa să arate altfel, cu toate că va fi foarte greu. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor care cunoaște foarte bine campionatul. A fost și aici la Voluntari, cunoaște o parte dintre jucători, dar am încredere în echipa mea. Cu siguranță cei de la Sepsi vor veni să câștige, nu să se plimbe. Mai ales că, între ghilimele, le-am stricat petrecerea în tur.
Dacă suntem aici, înseamnă că trebuie să luptăm, să tragem cu dinții pentru a rămâne pe primele 6 poziții. Ar trebui să jucăm la fel ca până acum. Ar fi păcat, o dezamăgire totală pentru noi dacă nu am reuși să prindem primele 6 locuri”, a spus Liviu Ciobotariu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și