Închide meniul

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. Meci nebun în Gruia! Marius Şumudică i-a stricat debutul lui Adrian Mutu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2021, 23:22

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. Meci nebun în Gruia! Marius Şumudică i-a stricat debutul lui Adrian Mutu

CFR Cluj - FC U Craiova

Hepta

CFR Cluj a început în forţă şi a condus cu 2-0. Ciprian Deac (’10) şi Anas Tahiri (’12) au marcat într-un interval de doar trei minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii oltenilor au încercat să-i salveze debutul lui Adrian Mutu. Juan Bauza (’22) şi William Baeten (’33) au adus egalarea până la pauză. Adrian Petrila a stabilit scorul final (’75).

LIVE TEXT CFR Cluj – FC U Craiova 3-2

Update: Final de meci în Gruia.

Update: GOOOOL CFR Cluj! Caludiu Petrila a înscris după o deviere excelentă a lui Bilel Omrani.

Update: CFR Cluj a cerut un penalty la o cădere a lui Camora după un duel cu Radu Negru. Arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue, spre disperarea lui Marius Șumudică.

Reclamă

Update: Momente tensionate pe teren între jucătorii celor două echipe.

Update: Fanii olteni au creat show în tribune după revenirea favoriţilor lor. În aceeaşi peluză, dar într-un alt sector, stau şi suporterii lui CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Update GOOOL FC U Craiova! Baeten a reluat cu capul de la 7 metri de poartă, nestingherit, în urma unui corner. Oaspeţii egalează în minutul 33, după ce au fost conduşi cu 2-0!

Update GOOOL FC U Craiova! Bauza a şutat de la 15 metri, iar mingea deviată de Ciobotariu l-a păcălit pe Arlauskis. Oltenii speră din nou cu reuşita din minutul 22.

Update: GOOOL CFR Cluj! Anas Tahiri a înscris, în minutul 12, cu un șut de la marginea careului, după o minge respinsă greșit de portarul lui FC U Craiova.

Update: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a înscris, în minutul 10, cu un șut de la marginea careului, printre trei jucători ai lui FC U Craiova!

Update: Giedrius Arlauskis a fost aproape de o gafă uluitoare. Ieșit în afara careului să întâmpine un balon, portarul CFR-ului a fost depășit de minge. A fost salvat de faptul că a apucat să ciupească balonul în de-ajuns de mult încât să-l îndepărteze de pe traiectoria lui Adrian Bălan.

Update:  A început meciul de la Cluj. Şumudică a introdus opt jucători noi în echipa de start, faţă de returul cu Borac Banja Luka, din Champions League.

Reclamă

Echipele de start

CFR CLUJ: Arlauskis – Susic, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici – Deac, Hoban, Tahiri – Petrila, Omrani, Chipciu
ANTRENOR: Marius Șumudică

FC U CRAIOVA: Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, D. Albu, R. Baeten – R. Răducanu, C. Bălan, Bauza
ANTRENOR: Adrian Mutu

CFR Cluj – FC U Craiova este cel mai așteptat duel al zilei în Liga 1. Vom avea față în față două echipe cu aspirații uriașe, cât și doi antrenori cu renume, Șumudică și Mutu.

CFR Cluj a câștigat ultimele 4 titluri în Liga 1 și speră să-și continue hegemonia. De cealaltă parte, nou-promovata FC U Craiova s-a autodeclarat candidată la play-off.

Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din decembrie 2010, când CFR se impunea cu 2-1. La finalul acelui sezon, FC U Craiova retrograda în Liga 2, după care era dezafiliată.

„E primul meci din Liga I, dar noi am mai jucat… am avut Supercupa şi două meciuri în cupele europene. Este un joc normal de campionat pe care trebuie să-l tratăm ca atare şi să-l câştigăm. Vor fi schimbări în echipă pentru că venim după 120 de minute jucate în deplasare, aşa jucătorii care vor intra vor trebui să demonstreze că merită să fie la CFR Cluj. Îmi doresc să merg mai departe în Champions League, dar nu pot să spun că îmi doresc să pierd mâine cu Craiova.

Va fi destul de greu să pregătesc acest joc pentru că nu am apucat să-i analizăm foarte bine. Ştiu ceva, dar nu le pot da acum detalii foarte amănunţite jucătorilor mei. O respectăm pe FCU Craiova, dar trebuie să fim preocupaţi de ceea ce facem noi în teren. Pentru că în ultimul timp am avut probleme, în sensul în care am ajuns în faţa porţii, dar nu am marcat”

Ca antrenor nu m-am întâlnit până acum cu Adrian Mutu, dar cu siguranţă are un bagaj din punct de vedere tehnico-tactic şi al cunoştinţelor fotbalistice, având în vedere că a evoluat ca jucător la un nivel înalt. A avut antrenori cu nume în Europa, aşa că şi el cu siguranţă este un antrenor bine pregătit. Probabil că va avea nevoie doar de experienţă, lucru pe care îl poate acumula lucrând zi de zi. Aşa s-a întâmplat şi cu mine”, a spus Marius Șumudică înaintea meciului.

Recomandări
  • CFR Cluj – FC U Craiova 3-2
  • Șumudică i-a stricat debutul lui Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și