Închide meniul

Chindia – Dinamo 0-2. „Câinii”, prima victorie în deplasare în acest sezon! Echipa lui Dusan Uhrin visează să evite barajul. Morar și Irobiso, eroii serii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 22:20

Chindia – Dinamo 0-2. „Câinii, prima victorie în deplasare în acest sezon! Echipa lui Dusan Uhrin visează să evite barajul. Morar și Irobiso, eroii serii

Dinamo va avea o nouă siglă din sezonul viitor

Dinamo îşi va schimba sigla | Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chindia – Dinamo 0-2. Dinamo speră din nou la salvarea de la baraj. „Câinii” lui Dusan Uhrin au câștigat primul meci în deplasare în actuala stagiune. Vlad Morar și Christian Irobiso au marcat golurile dinamoviștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia a atacat mai mult în prima repriză și a fost periculoasă la actiunile lui Șerban, care l-a pus la grea încercare pe Eșanu cu șuturile sale de la distanță.

După pauză, Paul Iacob a ratat o dublă-ocazie uriașă. Mai întâi, fundașul lui Săndoi a reluat cu capul direct în Eșanu din 6 metri, apoi a reluat balonul peste poartă, după ce portarul dinamovist a respins în față.

La faza imediat următoare, Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo, după un henț comis de Tiberiu Căpușă în propriul careu. Fundașul Chindiei a blocat cu mâna un șut de la distanță a lui Răzvan Grădinaru. Degeaba s-au plâns însă dinamoviștii. Chivulete și asistenții săi nu au văzut nimic.

Până la urmă, Dinamo a deblocat tabela în minutul 66, prin Vlad Morar, care a luat la mână trei adversari și a finalizat acțiunea cu un șut pe jos, la colțul lung. Christian Irobiso a dublat avantajul „câinilor”, în minutul 81, după ce a reluat în plasă o centrare a lui Steliano Filip.

Reclamă

S-a terminat 2-0 pentru Dinamo, care rămâne pe loc de baraj, 14, dar s-a apropiat la doar șase puncte de CS Mioveni, ocupanta primei poziții care asigură salvarea directă de la retrogradare. Cele două au meci direct peste două etape. Chindia a căzut pe locul 13, a doua poziție de baraj.

Chindia – Dinamo 0-1

Min 90: Final de meci! Dinamo s-a impus cu 2-0.

Min 81: GOOOL Dinamo! Christian Irobiso a marcat după o centrare a lui Steliano Filip.

Reclamă 4 / 0/3

Min 66: GOOL Dinamo! Vlad Morar a luat la mână trei adversari, a pătruns în careul advers și a finalizat faza cu un șut pe jos la colțul lung.

Min 53: Fază controversată! Dinamo a cerut penalty după ce Căpușă a respins cu mâna un șut al lui Grădinaru.

Min 52: Ocazie uriașă pentru Chindia! Eșanu a avut o intervenție uluitoare la un șut din șase metri!

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 13: Ocazie pentru Chindia! Șerban a șutat bine de la distanță, dar Eșanu a avut o intervenție spectaculoasă.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, P. Iacob, Butean – A. Șerban, Popadiuc, Passaglia, Rumbullaku – Sila, Chunchukov
Rezerve: D. Moldovan – M. Șerban, Cherchez, Kocic, L. Corbu, Chamed, C. Dinu, Jipa, M. Martac
Antrenor: Emil Săndoi

Reclamă

Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, A. Radu – A. Bani, J. Rodriguez, Pierret, St. Filip – Irobiso, V. Morar
Rezerve: Cristiano – Ehmann, R. Grigore, G. De Moura, G. Crețu, Buleică, Ivanov, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și