Închide meniul

Liviu Ciobotariu a vrut să o umilească pe FCSB: "Am fi putut să mai marcăm". Hermannstadt i-a pus gând rău și Universității Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2021, 19:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Liviu Ciobotariu a vrut să o umilească pe FCSB: "Am fi putut să mai marcăm". Hermannstadt i-a pus gând rău și Universității Craiova

Liviu Ciobotariu a răbufnit după FC Voluntari - Petrolul 2-2

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Hermannstadt era pe penultimul loc înaintea meciului cu FCSB. Sibienii au spart gheața și au obținut prima victorie, în Liga 1, din luna decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu: "Am fi putut să mai marcăm"

"Echipa are cel mai mare merit. Ei au jucat, ei au luptat, ei au înțeles indicațiile tactice. Am studiat bine adversarul. Știam că au mijlocași cu o mare mobilitate și că își creează superioritate în benzi. De aia am jucat cu Belu și cu Bagaric, ca să îi oprim. Am făcut un joc bun tactic și cred că am fi putut să mai marcăm", a declarat Liviu Ciobotariu după Hermannstadt – FCSB 1-0.

Liviu Ciobotariu a preluat-o pe Hermannstadt într-o situație critică. De 10 etape nu mai câștigaseră sibienii în Liga 1. Ultimul succes a fost un 3-2 cu FC Voluntari. Acum, echipa lui Ciobotariu a urcat pe locul 14 în clasament. 

"Am fost bine organizați defensiv. Ne-am creat 3-4 situații clare de a marca. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum au gestionat fiecare minut al jocului. Sper să fie un început pentru noi. Trei puncte importante pe care le așteptam de mult timp" a mai spus Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu vrea să o bată și pe Universitatea Craiova

Antrenorul lui Hermannstadt este pregătit să lege victoriile în Liga 1. După ce au răpus-o pe FCSB, sibienii i-au pus gând rău și Universității Craiova.

Reclamă

"Ne bucurăm astăzi, de mâine de pregătim pentru jocul cu Craiova. A fost o victorie de moral. Ne doream la fiecare joc să câștigăm, dar nu reușeam", a adăugat Liviu Ciobotariu. 

Hermannstadt – FCSB 1-0

A fost a treia înfrângere consecutivă în toate competițiile pentru FCSB. Roș-albaștrii au mai pierdut cu Clinceni în etapa precedentă de Liga 1 și au fost eliminați de Dinamo din Cupa României.

FCSB suferă pe faza ofensivă, capitol la care elevii lui Toni Petrea au excelat în prima parte a acestui sezon. Tănase & Co au marcat un singur gol în ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile. Nici defensiva nu-l liniștește pe Gigi Becali. FCSB a încasat cu 9 goluri mai mult decât CFR Cluj și cu 8 mai mult decât Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Roș-albaștrii riscă să fie detronați din fotoliul de lider de rivalii de la CFR Cluj. Clujenii pot să treacă peste FCSB în clasament dacă vor câștiga luni împotriva lui FC Voluntari.

De cealaltă parte, Hermannstadt a obținut trei puncte uriașe în lupta pentru evitarea retrogradării. Sibienii au depășit-o pe Voluntari și au urcat pe locul al 14-lea.

Titlul a rămas singurul obiectiv al lui FCSB după eliminarea din Cupa României. Roș-albaștrii vor primi vizita Chindiei Târgoviște în etapa următoare. Hermannstadt se va deplasa pe terenul Universității Craiova.

Recomandări
  • Hermannstadt - FCSB 1-0
  • Sibienii voiau să dea mai multe goluri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și