Închide meniul

Liviu Ciobotariu, verdict în lupta pentru titlu: "Toate trei sunt echipe bune". Ce l-a supărat după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2021, 19:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Liviu Ciobotariu, verdict în lupta pentru titlu: "Toate trei sunt echipe bune". Ce l-a supărat după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0

Liviu Ciobotariu a avut ofertă de la FCSB

Hepta

Hermannstadt a ratat câteva ocazii importante pe Oblemenco. Sibienii puteau să dea lovitura în minutul 90, dar balonul nu a vrut să intre în poartă, după un carambol în careul oltenilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu: “Este o victorie meritată pentru Universitatea Craiova” 

“Am jucat slab în prima repriză. N-am avut entuziasm. Sunt supărat. Le-am spus și jucătorilor. Doar în partea a doua am jucat ceea ce ne-am propus. Puteam să egalam. Nu știu dacă era meritat sau nu. Este o victorie meritată a Craiovei. Totuși, cu puțină șansă, puteam să înscriem un punct”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport. 

Antrenorul lui Hermannstadt a spus că echipa lui se bazează, în mare parte, pe fazele fixe. Ciobotariu vrea să-i facă imbatabili pe sibieni în momentele statice.  

“Avem jucători cu talie. Fazele fixe sunt un atu pentru noi. Le pregătim și ofensiv și defensiv. Si la UTA am dat gol din fază fixă. Sperăm ca în următoarele partide să fim mai atenți la fazele fixe”, a completat Ciobotariu. 

Liviu Ciobotariu, verdict în lupta pentru titlu 

Liviu Ciobotariu nu se poate pronunța asupra unei favorite la titlu. El consideră că cei trei granzi ai Ligii 1 vor duce o luptă strânsă, până în ultimele etape.  

Reclamă

 “Am jucat cu toate cele trei, CFR, FCSB și Craiova. Sunt echipe bune, cu calitate. Pentru noi este important să luăm fiecare joc ca pe o finală. Avem nevoie de puncte și încercăm să luăm maxim din toate jocurile. Ne-am comportat modest în prima parte.  

Este important să învățăm din greșelile pe care le-am făcut. Suntem obligați să jucăm toate meciurile la victorie. Situația din clasament ne obligă. Suntem pe un drum bun, dar avem mult de muncă”, a spus Ciobotariu  

Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0 

Cicâldau a reușit unicul gol al meciului din lovitură libera, în minutul 23. A fost al 8-lea gol din acest sezon pentru “decarul” oltenilor. 

Reclamă 4 / 0/3

Marinos Ouzounidis a bifat prima victorie pe banca Craiovei, în Liga 1. Grecul a câștigat două din cele trei partide jucate de când a venit în Bănie. Grație succesului cu Hermannstadt, Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB și CFR Cluj, dar cele două au câte un meci mai puțin disputat. 

După seria de șase remize consecutive, formația din Bănie a bifat a treia victorie din ultimele patru etape. Craiova s-a calificat și în “sferturile” Cupei României, unde va da piept cu Chindia Târgoviște. 

Hermannstadt n-a reușit să producă o nouă surpriză, după ce a învins-o in etapa precedentă pe FCSB. Sibienii rămân pe locul 14 în Liga 1. Doar Voluntari și Poli Iași stau mai rău decât echipa lui Liviu Ciobotariu. 

Craiova se pregătește de două jocuri consecutive cu Chindia Târgoviște, unul în Liga 1 și altul în Cupa României. De cealaltă parte, Hermannstadt va primi vizita lui Sepsi în următoarea etapă de campionat.  

Recomandări
  • Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0
  • Oltenii, la un sningur punct de FCSB și CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și