Închide meniul
EXCLUSIV

Lovitură de imagine pentru Astra! Giurgiuvenii l-au adus pe fostul copil minune din Bănie: ”Iubesc fotbalul și vreau să joc cât mai mult!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 14:31

Lovitură de imagine pentru Astra! Giurgiuvenii l-au adus pe fostul copil minune din Bănie: ”Iubesc fotbalul și vreau să joc cât mai mult!”

Astra l-a transferat pe Dragoș Firțulescu

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Firțulescu a semnat până în vară cu Astra, deși a avut oferte din Kazahstan și Maldive. Fostul jucător al Craiovei a preferat să rămână alături de familie, fiind proaspăt tătic. Giurgiuvenii se află, în prezent, pe ultimul loc în Liga 2, dar au făcut contestație pentru a recupera punctele care i-au fost luate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am semnat cu Astra, sunt fericit! Sunt la 15 minute de stadion, chiar dacă locuiesc la Ruse! Mulțumesc, domnului președinte, Costea Marian, și domnului Buduru, care a vrut încă din iarnă sa vin. Îmi place grupul, îl cunosc și pe Gabi Matei. Sper să facem o figură frumoasă și să nu ne gândim la ce probleme sunt.

Totuși evoluam la o fostă campioana a României! Eu iubesc fotbalul și vreau să joc cât mai mult! Contractul e pană la vară, dar eu sper să fie totul ok și, din vară, să fie lucruri frumoase din nou la Giurgiu! Am avut oferte din Kazahstan și Maldive, dar am preferat să stau alături de familie”, a declarat Dragoș Firțulescu pentru AntenaSport.

Dragoș Firțulescu vrea să mai joace fotbal încă patru sau cinci ani

Ajuns în Liga secundă, la Astra, Firțulescu vrea să mai joace cel puțin patru sau cinci ani.

Mă chinui să îmi găsesc echipă. Cred că o s-o mai duc lejer 4-5 ani. Sunt mai profesionist, mă culc. Am altă mentalitate acum. Nu mai facem dragoste cu câteva zile înainte de meci. Mă duc oriunde, pentru că sunt nebun după fotbal. Am o altă mentalitate, pot şi am o altă motivaţie.

Reclamă

Acum, mă gândesc să rup norii. De la 24 de ani am luat-o de la zero. La ce se joacă acum în Liga 1, nu vreau să fiu răutăcios, dar cred că aș face față. Au fost ceva tatonări nu cu echipe din România. Aș reveni în țară, de ce să nu revin”, a declarat Dragoș Firțulescu la AS.ro LIVE, acum câteva săptămâni.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și