Închide meniul
Video

Lovitura pe care Edi Iordănescu a vrut să i-o dea lui FCSB. Mihai Stoica, scos din sărite. „Era o ofensă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2022, 22:52

Edi Iordănescu a pregătit o lovitură pentru FCSB

Hepta

Mihai Stoica a declarat că s-a simțit ofensat de faptul că Neubert a negociat plecarea la echipa națională. FCSB nu vrea sub nicio formă să-l piardă pe preparatorul fizic neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitura pe care Edi Iordănescu a vrut să o dea FCSB-ului

„Da, am fost foarte mirat. Pentru că n-am ştiut nimic. Probabil că Thomas Neubert nu s-a gândit vreodată că ar putea merge şi nu ne-a informat ca să nu iasă vreo discuţie nelalocul ei. FCSB să-şi piardă preparatorul pe care l-a căutat ani de zile? Atunci am înţeles când a plecat.

Acum, să plece din nou, era o ofensă, pentru că noi am renunţat şi am dat multe ca să vină. Şi are salariu mai mare decât predecesorii săi. L-am dorit foarte mult. Dacă-l voia pe Pintilii şi să rămână la noi şi să meargă doar la acţiuni, nu era nicio probnlemă. Doar că un secund trebuie să facă zi de zi. Şi pentru preparator e dificil.

Edi, cu FCSB, nu a vorbit. Sunaţi-l şi întrebaţi-l dacă a vorbit cu cineva de la FCSB. Putea vorbi cu mine sau cu Gigi Becali”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Edi Iordănescu a încercat să-l ia de la FCSB și pe Mihai Pintilii, pe postul de antrenor secund, dar acesta a preferat să rămână la FCSB.

Reclamă

Edi Iordănescu, invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Noul selecționer al României, Edi Iordănescu, a acordat un amplu interviu pentru Antena Sport. Acesta va putea fi urmărit miercuri, de la ora 10:30, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii AS.ro LIVE. Iordănescu a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu foștii selecționeri, Cosmin Contra și Mirel Rădoi, și are un mesaj clar pentru jucători.

Printre prioritățile pe care le-am făcut atunci când am semnat cu echipa națională au fost să port discuții cu Mirel și cu Cosmin. Știam că amândoi sunt dispuși, sunt disponibili. Știam că simt foarte mult pentru echipa națională și sunt atașați de echipa națională, suntem și foarte apropiați, ca și generație.

I-am apelat, pe Mirel l-am invitat aici, unde a fost casa lui, foarte mult timp, a fost o întâlnire așa, un pic. Eu am fost gazdă și el invitatul. Când l-am apelat mi-a arătat disponibilitate totală, l-am invitat la o cafea de o ora și s-a prelungit la vreo trei ore”, a dezvăluit Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lovitura pe care Edi Iordănescu a vrut să i-o dea lui FCSB
  • Mihai Stoica, scos din sărite

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și