Închide meniul
EXCLUSIV

Lovitură pe piața transferurilor! Academica Clinceni aduce un multiplu campion cu FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 iulie 2021, 9:33

Lovitură pe piața transferurilor! Academica Clinceni aduce un multiplu campion cu FCSB

Lucian Filip a semnat cu Academica Clinceni

Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lovitură pe piața transferurilor dată de Academica Clinceni. Din informațiile AS.ro LIVE, jucătorul transferat de ilfoveni este Lucian Filip. Din câte se pare, acesta a semnat un contract valabil pe un an de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pe piața transferurilor

Filip s-a despărțit de FCSB în vara acestui an. Gigi Becali i-a propus un post în staff-ul tehnic, dar jucătorul a dorit să-și continue cariera de fotbalist.

Dorit și de Voluntari, Filip se pare că a fost convins de Ilie Poenaru să li se alaturi foștilor colegi de la FCSB. La Clinceni mai evoluează în acest moment Florin Gardoș și Paul Pîrvulescu. Primul tocmai ce a semnat prelungirea contractului.

La Clinceni au evoluat în sezonul precedent și Popa, Tănase și Rusescu, dintre foștii campioni cu FCSB.

Cine este Lucian Filip

Născut în Craiova, Filip a fost crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu și a venit în București pe când avea doar 16 ani. Lucian Filip a fost cumpărat de echipa lui Gigi Becali în 2007.

Reclamă

Filip a făcut pasul către echipa mare în 2010. Până în 2012 a tot fost împrumutat pe la Unirea Urziceni, FC Snagov și Concordia Chiajna. De 9 ani, mijlocașul a evoluat doar pentru FCSB. În ultimii ani a fost chinuit de mai multe accidentări.

Lucian Filip a fost unul dintre căpitanii celor de la FCSB. Mijlocașul a obținut trei titluri de campion, două Cupe, două cupe ale Ligii și o Supercupă cu echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și