Închide meniul

Lovitură pentru Edi Iordănescu! CFR Cluj pierde un titular de drept. S-a infectat cu Covid-19

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 10:24

Reclamă
Lovitură pentru Edi Iordănescu! CFR Cluj pierde un titular de drept. S-a infectat cu Covid-19

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB

SportPictures / Andi Popescu via Hepta

Vinicius nu prezintă forme severe ale bolii și a fost plasat imediat în izolare, anunță Telekomsport. El a absentat și în finalul lui 2020 din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Vinicius, depistat pozitiv

Vinicius a fost unul dintre cei mai buni oameni ai CFR-ului în ultimele sezoane. Veteranul de 36 de ani este stâlpul apărării ardelenilor și a înscris goluri importante pentru campionii României.

Vinicius a adus victoria CFR-ului din Suedia, 1-0 cu Djurgarden, în turul trei al preliminariilor Europa League, și a marcat golul decisiv în succesele din campionat cu Hermannstadt (1-0) și FC Botoșani (2-1).

În total, brazilianul a punctat de 15 ori pentru CFR Cluj, în 121 de meciuri. 650.000 euro este cota sa de piață, conform transfermarkt.

Ben Youssef poate intra în locul lui Vincius

Fundașul tunisian adus în noiembrie la CFR Cluj ar putea debuta pentru ardeleni în partidele următoare. Cu Vinicius indisponibil, Edi Iordănescu rămâne descoperită în centrul defensivei. 

Reclamă
Reclamă 4

Ben Youssef a mai jucat în România și pentru Astra. El ar putea debuta la CFR chiar în primul meci după pauza de iarnă, împotriva lui Academica Clinceni, pe 14 ianuarie.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și