Închide meniul

Lovitură pentru Edi Iordănescu! CFR Cluj pierde un titular de drept. S-a infectat cu Covid-19

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 10:24

Lovitură pentru Edi Iordănescu! CFR Cluj pierde un titular de drept. S-a infectat cu Covid-19

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB

SportPictures / Andi Popescu via Hepta

  • CFR Cluj și-a pierdut un titular
  • A fost infectat cu Covid-19

Vinicius nu prezintă forme severe ale bolii și a fost plasat imediat în izolare, anunță Telekomsport. El a absentat și în finalul lui 2020 din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Vinicius, depistat pozitiv

Vinicius a fost unul dintre cei mai buni oameni ai CFR-ului în ultimele sezoane. Veteranul de 36 de ani este stâlpul apărării ardelenilor și a înscris goluri importante pentru campionii României.

Vinicius a adus victoria CFR-ului din Suedia, 1-0 cu Djurgarden, în turul trei al preliminariilor Europa League, și a marcat golul decisiv în succesele din campionat cu Hermannstadt (1-0) și FC Botoșani (2-1).

Reclamă

În total, brazilianul a punctat de 15 ori pentru CFR Cluj, în 121 de meciuri. 650.000 euro este cota sa de piață, conform transfermarkt.

Ben Youssef poate intra în locul lui Vincius

Fundașul tunisian adus în noiembrie la CFR Cluj ar putea debuta pentru ardeleni în partidele următoare. Cu Vinicius indisponibil, Edi Iordănescu rămâne descoperită în centrul defensivei. 

Reclamă

Ben Youssef a mai jucat în România și pentru Astra. El ar putea debuta la CFR chiar în primul meci după pauza de iarnă, împotriva lui Academica Clinceni, pe 14 ianuarie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia - România: "Dacă erau mai multe minute, câştigam"
AntenaPLAY • 27 mart., 10:37
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”