Închide meniul

Lovitură pentru FCSB înaintea războiului cu CFR! Florin Tănase nu a făcut deplasarea la Cluj și nu va juca în derby

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2020, 17:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Lovitură pentru FCSB înaintea războiului cu CFR! Florin Tănase nu a făcut deplasarea la Cluj și nu va juca în derby

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Florin Tănase va lipsi de la derby-ul cu CFR Cluj

  • Florin Tănase nu va juca cu CFR Cluj
  • Ce probleme de lor mai are Toni Petrea

Florin Tănase nu a văzut din autocar show-ul făcut de fanii FCSB. A rămas la baza din Berceni și nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj. După antrenamentul de sâmbătă, căpitanul FCSB împreună cu cei din staff au decis că nu e bine să forțeze să fie pe teren în partida de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul FCSB a rezistat doar 30 de minute pe teren în partida cu UTA. Tănase a fost scos de pe teren, iar în locul său a intrat Buziuc. Mijlocașul FCSB a acuzat probleme musculare.

Toni Petrea trăgea speranțe că va conta pe căpitan la partida cu CFR Cluj

La conferința de presă susținută înaintea antrenamentului în urma căruia s-a luat decizia ca Tănase să nu facă deplasarea la Cluj, Toni Petrea spera să poată conta pe căpitanul său în războiul cu Edi Iordănescu.

Reclamă

"A urmat programul de recuperare şi ne decidem după antrenamentul de azi dacă va putea evolua sau nu. Mai avem o problemă cu Soiledis, care a acuzat o accidentare. Nu avem alte cazuri, în afara accidentaţilor vechi", a spus Petrea, în conferinţa de presă.

Jucătorii FCSB, încurajați de fani la baza din Berceni

FCSB a plecat spre Cluj, acolo unde duminică seară va juca derby-ul cu CFR Cluj. Echipa lui Petrea a fost încurajată la plecarea de la baza din Berceni de fani.

Reclamă

Câteva zeci de fani au înfruntat ploaia de afară și au venit pentru a le transmite un mesaj de mobilizare băieților lui Toni Petrea. "Suntem noi, Steaua suntem noi!", a fost scandarea preferată a fanilor care au aprins și câteva torțe.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!