Închide meniul
EXCLUSIV

Lovitură pentru FCSB și echipa națională! Verdictul în cazul accidentării lui Florin Tănase

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 13:14

Reclamă
Lovitură pentru FCSB și echipa națională! Verdictul în cazul accidentării lui Florin Tănase

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Lovitură pentru FCSB și echipa națională! Din informațiile AS.ro, Florin Tănase a suferit o entorsă în prima repriză a meciului. Tănase a forțat, dorind neapărat să își ajute echipa. În a doua repriză nu a mai putut continua și a fost schimbat în minutul 60 cu Mamut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru FCSB și echipa națională

Astfel, Tănase va rata meciurile echipei naționale. Staff-ul medical al celor de la FCSB speră ca acesta să fie gata pentru duelul din Liga 1 cu Dinamo, care va fi în aproxiamtiv două săptămâni.

După ce în sezonul trecut a fost golgheter în Liga 1, Tănase a început și acest campionat foarte bine. Căpitanul de la FCSB avea 3 goluri și două pase de gol până nu s-ar accidenta.

Edi Iordănescu deplânge accidentarea lui Florin Tănase

La finalul meciului cu CFR, Florin Tănase a ieșit cu glezna bandajată, iar Edi Iordănescu a vorbit despre problemele mijlocașului de atac.

L-am pierdut și pe Florin Tănase, lovit la gleznă. Și-a legat glezna, și-a dorit foarte mult să intre, să dea un mesaj către echipă”, a spus Edi Iordănescu la finalul jocului.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB

Florin Tănase și-a prelungit recent contractul cu FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor are o clauză de 3.000.000 de euro.

Tănase a prelungit contractul acum 5 zile, a semnat contract pe 4 ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună şi i-am zis că i-am făcut primă de Liga Campionilor 300.000 de euro. Dacă ne calificăm în grupe după îţi fac 40.000, 50.000 de euro”, spunea Becali acum câteva săptămâni.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și