Închide meniul

Lovitură pentru FCSB! Un titular va lipsi tot sezonul. Vestea a venit chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova: ”A suferit o accidentare destul de urâtă!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 12:12

Lovitură pentru FCSB! Un titular va lipsi tot sezonul. Vestea a venit chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova: ”A suferit o accidentare destul de urâtă!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuț Panțîru va lipsi tot sezonul

La noi au mai apărut și alte probleme față de cele mai vechi. Mă refer la Panțîru, care a suferit o accidentare destul de urâtă și va absenta destul de pe gazon. Sezonul acesta este terminat pentru el, clar”, a anunțat Toni Petrea în cadrul unei confereințe de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Crețu, suspendat cu Universitatea Craiova

În afara lui Panțîru, pe lângă mai vechii accidentați, Toni Petrea nu se va putea baza nici pe Valentin Crețu, care a văzut cartonașul roșu în finalul meciului cu Sepsi. 

Orice jucător este important în economia acestui final de play-off. Pe lângă accidentări a mai venit și suspendarea lui Crețu”, a mai spus Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu Craiova.

Universitatea Craiova – FCSB, joi, ora 19:45

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB se va disputa joi, de la ora 19:45, și va putea fi urmărită în format live text pe www.as.ro. Toni Petrea speră să recupereze, în Oltenia, punctele pierdute pe teren propriu cu Sepsi.

Este foarte important acest joc, cu o echipă pe val, cu un moral foarte bun, o echipă agresivă, combinativă, cu posesie foarte bună. Noi mergem încrezători la Craiova pentru un joc bun şi un rezultat favorabil pentru noi. 

Reclamă

Am spus de la începutul play-off-ului că trebuie să ţinem cont de Craiova, pentru că sunt o echipă foarte bună. Iată că a mai micşorat din diferenţa de puncte şi va avea un cuvânt greu de spus în continuare.

Pe mine mă interesează ce facem noi. E important cum intrăm în teren, să fim motivaţi şi ambiţionaţi să încercăm să recuperăm punctele pierdute etapa trecută”, a mai spus Petrea. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorul a fost accidentat de un coleg
  • Universitatea Craiova - FCSB, joi, ora 19:45, live text pe www.as.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și