Închide meniul

Lovitură pentru Rapid! Giuleștenii pot pierde numele și trofeele: „Vă somăm ca în termen de 30 zile să ne predați aceste cupe”

Publicat: 14 ianuarie 2023, 8:43

Reclamă
Lovitură pentru Rapid! Giuleștenii pot pierde numele și trofeele: Vă somăm ca în termen de 30 zile să ne predați aceste cupe”

Lovitură pentru Rapid!

Profimedia

Lovitură pentru Rapid! Clubul patronat de Victor Angelescu și Dan Șucu poate pierde numele și trofeele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asociatia FC Rapid Bucuresti a trimis catre FC Rapid 1923 (actualul club din Liga 1) o notificare prin care cere returnarea tuturor trofeelor preluate de la FC Rapid SA, club aflat in faliment.

Lovitură pentru Rapid! Giuleștenii pot pierde numele și trofeele:

Iată notificarea trimisă de Horia Manoliu, președintele AFC Rapid, celor de la FC Rapid 1923:

„Către
Fotbal Club Rapid 1923 SA

NOTIFICARE

Reclamă

Din informațiile care circulă în mediul public am luat la cunoștință că anumite trofee care fac parte din patrimoniul AFC RAPID se află în posesia dumneavoastră și aici ne referim la cupe și trofee începând din anul 1923 până în anul 2006 luna August.

Aceste cupe/trofee enumerate mai jos și nu numai acestea au dispărut de la Baza ProRapid unde se aflau în custodie, după pronunțarea falimentului SC FC RAPID SA.

Vă somăm ca în termen de 30 zile să ne predați aceste cupe care fac parte integrantă din patrimoniul AFC RAPID. Vă anunțam că în cazul în care nu vă conformați prezentei notificări vom sesiza organele de cercetare penală.

Reclamă 4 / 0/3

Analizați cu multă seriozitate această notificare și să-i dați curs urmând să ne comunicați data și ora când aceste trofee ne vor fi predate pe bază de proces verbal”, se arată în notificarea emisă de AFC Rapid.

Dacă Asociația FC Rapid va avea câștig de cauză, atunci clubul patronat de Angelescu și Șucu riscă să piardă atât dreptul de a folosi numele Rapid, cât și palmaresul din perioada 1923-2006.

Concluziile lui Adrian Mutu la final de cantonament! Ce a declarat antrenorul de la Rapid: „Sunt mai puțin importante rezultatele!”

Adrian Mutu a tras concluziile, la finalul stagiului de pregătire efectuat de Rapid în Antalya. Tehnicianul giuleștenilor se declară bucuros de faptul că a avut ocazia să-și testeze jucătorii.

Rapid a încheiat cantonamentul din această pauză competițională de iarnă cu o înfrângere. Giuleștenii au pierdut în fața celor de la Sigma Olomouc, însă au triumfat în primele două meciuri, cu Sariyerspor și Kecskemeti.

„Eu încerc să trag concluziile după tot cantonamentul, azi fiind ultima zi. A fost un cantonament reușit, în afară de această zi, dacă ar fi să o luăm după obiectivele pe care le-am avut în acest ultim meci amical. În rest, a fost bine, băieții au muncit bine, au avut și meciuri reușite.

Au jucat în trei meciuri, trei sisteme, ceea ce important pentru noi, pentru echipă, pentru a le dezvolta o mobilitate tactică importantă, pentru a putea să îmi forțez jucătorii să joace în diferite poziții pentru a învăța și, în caz de nevoie, pentru a putea efectua aceste schimbări în timp sau de la meci la meci.

Cred că sunt mai puțin importante rezultatele din meciurile amicale. Chiar nu contează pentru mine, am făcut antrenamente grele. Înaintea fiecărui meci am avut câte două antrenamente fizice. Cred că pentru a putea îmbunătăți calitățile fizice, trebuie ca jucătorul să simtă și o stare de oboseală atunci când joacă, tocmai pentru a putea trece peste acea barieră pe care o are.

Reclamă

Dacă am fi câștigat și azi, probabil eram mai mult îngrijorat, pentru că înseamnă că au dat totul în amicale. Câte un duș rece e binevenit. Când pierdem, ies în evidență anumite greșeli pe care le facem și pe care trebuie să le eliminăm pentru a ne îmbunătăți jocul”, a declarat Adrian Mutu, în cantonamentul din Antalya al Rapidului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și