Închide meniul

Lovitura pentru titlu a lui Gigi Becali! "FCSB ar lua campionatul cu el!" Ce jucător ar trebui să cumpere patronul liderului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 februarie 2021, 6:30

Lovitura pentru titlu a lui Gigi Becali! "FCSB ar lua campionatul cu el!" Ce jucător ar trebui să cumpere patronul liderului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Sânmărtean este convins că transferul lui Budescu ar aduce un plus enorm pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă se va materializa și transferul lui Budescu, atunci FSCB ar fi marea favorită! Cred că doar CFR poate să le țină piept ca omogenitate și echilibru. Văd că Universitatea Craiova ușor-ușor fluctuează în evoluții, nu are încă rezultate. Ținând că eu am ajuns la FCSB, la Steaua de fapt, la 32 de ani și am jucat la un nivel înalt, nu mi se pare chiar așa o mare performanță ce reușește el la 31 de ani. 

E un jucător de calitate, care a fost la FCSB și care este dorit datorită vârstei, experienței și valorii lui. Băiatul ăsta a demonstrat că poate juca la FCSB și cred că ar fi o mutare excelentă. E un jucător de ultimii 30 de metri, cu execuție, care poate să îți câștige campionatul. Nu mă surprinde dacă ar ajunge acolo”, a spus Lucian Sânmărtean pentru Fanatik.

Constantin Budescu ar putea ajunge la FCSB

Constantin Budescu așteaptă o propunere concretă din parte lui Gigi Becali. Mijlocașul este dispus să meargă la FCSB și a anunțat că și-ar dori ca roș-albaștrii să câștige campionatul.

Nu am niciun contract pe masă, dacă-l aveam vi-l arătam. Am discutat ceva cu patronul echipei (n.r. – Ioan Niculae), dar ceva amical despre o prelungire. Dacă va fi ceva de la Steaua, de la oricare echipă, voi discuta. Mai sunt cinci luni de zile. Dacă nu, joc până la finalul contractului.

Reclamă

Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, mă voi uita, pentru că pot discuta cu orice echipă, sunt în ultimele şase luni de contract. Suma de transfer e măricică, ţinând cont că sunt în ultimele luni”, a spus Budescu în urmă cu ceva timp.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:30 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-2, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. „Plouă” cu goluri în prima repriză! 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan Vezi toate știrile
Citește și