Închide meniul

Lovitura pregătită de ultrașii lui FCSB pentru Gigi Becali. Cum vor să-l răzbune pe Edi Iordănescu. „Să nu creadă că noi nu suntem o forță!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 19:45

Lovitura pregătită de ultrașii lui FCSB pentru Gigi Becali. Cum vor să-l răzbune pe Edi Iordănescu. „Să nu creadă că noi nu suntem o forță!

Gigi Becali l-ar dori pe Ilie Poenaru la FCSB

Hepta

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali. Ultrașii vicecampioanei și-au plănuit deja întâlnirea cu Anghel Iordănescu. Fanii vor să-l aibă aproape și pe Edi Iordănescu, antrenorul renegat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitura pregătită de suporterii lui FCSB pentru Gigi Becali

„Gigi să nu creadă că noi nu suntem o forță. Îl asigur că suntem foarte mulți, iar în spatele nostru sunt deja foarte mulți oameni care ne vor ajuta să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Orice început are și un sfârșit și a venit timpul ca Gigi să vândă echipa. Circul ăsta nu mai poate să continue la noi la echipă.

Așa nu mai merge absolut deloc, iar noi suporterii nu mai putem să rezistăm. Am discutat cu foarte mulți oameni de afaceri, dar sper să vină alături de noi și cât mai multe glorii ale Stelei. Vrem să luăm echipa de la Giigi Becali, iar eu sper să convingem și familia Iordănescu să ni se alăture. Edi ne știe pe noi și știe cît de mult ținem la el. Vreau să mă ducă miercuri seară, sau cel târziu joi, și acasă la nea Puiu Iordănescu. Avem nevoie de experiența dânsului și sper să îl conving să ni se alăture”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la presiunile lui Gigi Becali. Deși Edi a adunat 8 victorii în 11 meciuri, patronul a criticat dur jocul echipei și a aruncat toată vina pe antrenor. Imediat după anunțul oficial, suporterii i-au sărit în cap lui Gigi Becali.

În locul lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Toni Petrea. El a mai antrenat echipa latifundiarului din Pipera și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României.

Reclamă

Edi Iordănescu a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj. În următoarea rundă, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Citește și:

Gigi Becali e decis să vândă FCSB

Gheorghe Mustaţă şi Gigi Becali au vorbit despre cedarea FCSB către suporteri. Latifundiarul din Pipera spune că îl aşteaptă pe investitorul din partea Peluzei Nord să îi cedeze echipa.

Gigi Becali nu a mai așteptat. L-a sunat pe Gheorghe Mustață pentru a urgenta tranzacția. „Este adevărat. Am fost sunat miercuri dimineață de Gigi Becali și mi-a spus că mă așteaptă să vândă clubul până în perioada de transferuri. Poate că a făcut asta ca să încerce să mă tragă de limbă… să vadă cine este în spate, dar nu merge cu noi. De miercuri dimineață stau doar pe telefoane și am tot discutat cu avocații. Noi suntem Steaua și o să vedeți câți oameni o să avem în spate ca să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Să stea liniștit Gigi că nu avem nevoie de juniorii lui„, a spus Gheorghe Mustață, şeful de la Peluza Nord, conform prosport.ro

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și