Închide meniul

LPF a stabilit echipa primei etape a noului sezon din Liga 1! FCSB şi Craiova dau cei mai mulţi jucători

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 august 2020, 10:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

LPF a stabilit echipa primei etape a noului sezon din Liga 1! FCSB şi Craiova dau cei mai mulţi jucători

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Minge de fotbal din Liga 1

Cei mai mulţi jucători sunt daţi de către FCSB, este vorba despre Dennis Man şi Florin Tănase, şi Craiova, Pigliacelli şi Constantin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul primei runde a fost, cum era de aşteptat, Toni Petrea de la FCSB.

Echipa etapei în Liga 1

Pigliacelli – Chindriş, Constantin, Armaş – Sorescu, Cîmpanu, Passaglia, Tănase – Man, Jo, Petrila

Antrenorul etapei: Toni Petrea

Comunicatul LPF

PORTAR

Reclamă

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A avut patru intervenţii de mare portar! A început al treilea sezon în tricoul alb-albastru, interval în care a adunat 66 de prezenţe în CASA Liga 1.

FUNDAŞI

Andrei Chindriş (FC Botoşani / 21 de ani) – A marcat primul gol din carieră în CASA Liga 1. Este un fotbalist cu un mare potenţial de creştere valorică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Constantin (Universitatea Craiova / 35 ani) – A debut cu brio la Universitatea! A făcut un meci foarte bun, fiind excelent poziţionat în duelurile din apărare. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.

Igor Armaş (FC Voluntari / 33 de ani) – Pe lângă jocul bun din defensivă, a înscris şi golul care le-a asigurat ilfovenilor victoria. A fost a patra reuşită în 47 de jocuri disputate de fundaşul moldovean în campionatul României.

MIJLOCAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 22 de ani) – A fost principalul pericol pentru adversari. A înscris pentru a șasea oară în anul calendaristic 2020, în care mai are în cont şi patru assist-uri.

George Cîmpanu (FC Botoşani / 19 ani) – A fost surpriza pregătită adversarului de Marius Croitoru, titularizarea sa fiind o decizie inspirată. A marcat un gol şi a fost declarat omul meciului.

Juan Pablo Passaglia (Poli Iaşi / 31 de ani) – Mijlocaşul ieşenilor a depus un efort consistent la centrul terenului pe toată durata partidei. În plus, şi-a trecut în cont a șasea reuşită în campionatul României, una care s-a dovedit a fi de trei puncte.

Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) – A avut o prestaţie solidă, fiind activ în ambele faze de joc. A înscris pentru a 54-a oară în principala competiţie internă.

Reclamă

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 21 de ani, FOTO) – Tânărul jucător al roş-albaştrilor a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din prima rundă, reuşita sa deschizând drumul bucureştenilor spre victorie.

JO Santos Oliveira (FC Hermannstadt / 29 de ani) – Este un fotbalist capabil să facă diferenţa în momentele dificile. A marcat pentru a șaptea oară în 51 de meciuri bifate în CASA Liga 1.

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 19 ani) – Introdus pe teren în repriza secundă, tânărul jucător clujean a marcat golul victoriei cu o execuţie tehnică frumoasă. A fot prima reuşită din carieră în CASA Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 45 de ani) – Roş-albaştrii s-au impus categoric în derby-ul rundei de la Giurgiu, jocul practicat de bucureşteni fiind unul ofensiv de bună calitate, care le dă speranţe fanilor dornici de a-şi revedea favoriţii în lupta pentru titlu.

Recomandări
  • Echipa etapei în Liga 1
  • FCSB este primul lider al noului sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și