Închide meniul

LPF, răspuns după cazurile de COVID-19 din fotbalul românesc. Apel disperat la adresa autorităților: ”Cerem responsabilitate!”

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 15:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
LPF, răspuns după cazurile de COVID-19 din fotbalul românesc. Apel disperat la adresa autorităților: ”Cerem responsabilitate!”

Mediafax Foto / Marian Ilie via hepta

LPF, răspuns după cazurile de COVID-19 din fotbalul românesc. Apel disperat la adresa autorităților: ”Cerem responsabilitate!”

LPF a emis un comunicat de presă și impune un apel la responsabilitate, precizând totodată că va cere autorităților din România o reanalizare a măsurilor de protecție și siguranță în ceea ce privește fotbalul intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul LPF după cazurile de Covid-19 

”Liga Profesionistă de Fotbal a luat cunoștință de recentele cazuri de infectare cu COVID – 19 apărute la nivelul Ligii a 2-a (la echipa Petrolul Ploiești), precum și la cel al corpului de arbitri (domnul Iulian Călin) și ține să precizeze că se impune, la modul cel mai urgent, o reanalizare a tuturor măsurilor de protecție și siguranță în ceea ce priveste fotbalul profesionist din România.

În aceeași ordine de idei, noi, Liga Profesionistă de Fotbal, apreciem că se impune definirea unei proceduri standard de comun acord și împreună cu autoritățile guvernamentale, Direcțiile de Sănătate Publică și Institutul Național de Sănătate Publică, aplicabilă în cazul depistării unui caz de COVID -19, la nivelul fotbalului profesionist de la noi din țară.

În acest sens, LPF va lansa o dezbatere împreună cu cele 14 cluburi membre, precum și cu specialiști din domeniul medical, urmând ca toate concluziile dezbaterii să fie prezentate autorităților.

Încă o dată, Liga Profesionistă de Fotbal face apel la RESPONSABILITATEA cluburilor, a jucătorilor, a antrenorilor, a intreg staffului auxiliar, de asemenea la întreg lotul de arbitri, pentru a respecta în fiecare moment legislația aplicabilă și generată de apariția pandemiei cu COVID-19, precum și Protocolul medical al Federației Române de Fotbal.

Reclamă

Este nevoie, în aceste zile, cu siguranță mai mult decât oricând, de unitate între noi toți, cei implicați în fotbalul românesc, pentru că doar în astfel de condiții putem reuși în demersul nostru comun, acela de a duce la bun sfârșit actualul sezon și, evident, de a-l începe și continua cu succes pe următorul.

Am credința că vom reuși, cu atât mai mult cu cât timpurile și situațiile nou apărute generează, iată, atâtea dificultăți. Ne gândim însă în permanența la oameni, la uriașa masă de suporteri ai fotbalului nostru, nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, la fotbaliști și la sănătatea lor. A lor și a noastră, a tuturor!”, se arată în comunicatul emis de LPF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și