Închide meniul

LPF, reacție dură după ce FCSB a fost zdruncinată de Covid-19. Ce sancțiuni riscă clubul lui Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2021, 21:32

LPF, reacție dură după ce FCSB a fost zdruncinată de Covid-19. Ce sancțiuni riscă clubul lui Gigi Becali

LPF, despre focarul de Covid-19 de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB poate cere o singură dată amânarea unui meci de Liga 1 pe motiv că are jucătorii infectați cu Covid-19. Echipa lui Gigi Becali va pierde însă la masa verde dacă va solicita și o a doua amânare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția LPF după apariția focarului de Covid-19 la FCSB

În plus, LPF a transmis, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, că că echipele din Liga 1 ar putea să-i testeze mai des pe jucători, chiar dacă regulamentul nu le impune acest lucru. În prezent, fotbaliștii vaccinați sau trecuți prin boală sunt scutiți de teste.

„Așteptăm o informare mai clară despre ce se întâmplă acolo. În final, responsabilitatea este a fiecăruia. Nu poate un președinte de club să fie responsabil pentru orice caz de COVID-19 care apare în lot. E clar că trebuie să analizăm ce înseamnă procedura de testare, dar regulamentul nu împiedică cluburile să-și testeze toți jucătorii în fiecare săptămână. Nu ar trebui ca jucătorii să fie testați doar atunci când regulamentul impune acest lucru.

Așteptăm o anchetă serioasă din partea clubului, să vedem de unde a pornit totul, iar apoi vom vedea dacă această situație s-ar putea repeta și la alte cluburi. Protocolul impus de FRF este preluat de la UEFA, nu s-a schimbat nimic.

O echipă are nevoie de cel puțin 13 jucători, dintre care un portar, pentru a putea participa într-un meci. Meciul se poate amâna o singură dată, iar la a doua amânare se acordă 3-0 la masa verde. Nu s-a mai schimbat nimic în acest sens. Trebuie să vedem dacă este o soluție în acest moment, dar repet, responsabilitatea este a fiecăruia”, a spus Justin Ștefan, potrivit digisport.ro.

Reclamă

FCSB, lovită de Covid-19. Gigi Becali: „Decât vaccinul, mor și gata!”

Ultimul care s-a alăturat pe lista infectaților la FCSB este Andrei Cordea. Mai mulți jucători și staff-ul tehnic, în frunte cu Edi Iordănescu, au contactat SARS-Cov-2. Conducerea clubului a apelat la Eugen Nae și Mihai Pintilii pentru a ajuta la pregătirea următoarelor meciuri.

Gigi Becali a răbufnit după ce s-a scris că și-a obligat jucătorii să nu se vaccineze. Cu toate că nu este adeptul vaccinării, patronul de la FCSB a spus că nu a impus vreo regulă la echipă în această privință.

Eu nu i-am obligat să nu se vaccineze, nu sunt stăpân de sclavi. Ei mi-au cerut părerea. Vreau să mor, decât să fac vaccinul, mor și gata. Asta am spus eu! Decât să mă vaccinez, mai bine glonțul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să fac propagantă anti-vaccin, că toți oamenii fac ce vor. Oamenii m-au auzit. Nu există nicăieri că te obligă cineva să bagi o substanță în tine. Ei să facă ce vor. Eu, de exemplu, stau singur în casă, în pădure, dacă mă obligă cineva”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
  • LPF, reacție dură după ce FCSB a fost zdruncinată de Covid-19
  • Ce sancțiuni riscă clubul lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și