Închide meniul

LPF s-a sucit! Când vom putea avea VAR în Liga 1. ”Nu există resurse financiare"

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 10:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
LPF s-a sucit! Când vom putea avea VAR în Liga 1. ”Nu există resurse financiare"

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

VAR nu va ajunge în Liga 1 prea curând

Dacă iniţial promisiunea a fost că vom avea arbitraj video începând din sezonul viitor, lucrurile s-au schimbat. Poate din play-off-ul stagiunii viitoare, susţine Justin Ştefan.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: Nu există resurse financiare pentru VAR

”Nu există resurse financiare și nici disponibilitatea de a risca ceva pentru a introduce sistemul VAR. Vă spun sincer și direct, nu-l veți vedea în vara asta.

Am avut o discuție cu partenerul și vom încerca să-l introducem din play-off-ul viitor, asta însemnând luna februarie a anului viitor. Mai este și partea cu pregătirea arbitrilor”, a spus Justin Ştefan, la Pro X. 

Unul dintre cei care îşi doresc VAR cât mai repede în Liga 1 este Gigi Becali.

”Vreau VAR. Sunt 28 de milioane de euro din drepturile TV, poți să iei de acolo 1,5 milioane și să bagi VAR. Este mai interesant fotbalul cu VAR. 

Reclamă
Reclamă 4

Poți să iei din drepturile noastre TV. Gino e prietenul meu, dar mi-a zis din vara trecută că bagă și n-a făcut nimic”, spunea Gigi Becali, în 2019. 

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și