Închide meniul

Lucian Filip a revenit la FCSB! Cu ce se va ocupa cel pe care Gigi Becali l-a comparat cu Sergio Ramos: „M-am simţit respectat”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2022, 13:44

Lucian Filip a revenit la FCSB! Cu ce se va ocupa cel pe care Gigi Becali l-a comparat cu Sergio Ramos: „M-am simţit respectat

Lucian Filip a revenit la FCSB

Hepta

Lucian Filip a revenit la FCSB, după ce a decis să renunţe la cariera de jucător. Filip şi-a anunţat obiectivele în primul interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Filip a revenit la FCSB

Mă simt foarte bine. M-am întors la clubul unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii. Sunt în mediul meu, am o relaţie foarte bună cu oamenii care sunt în staff şi mă simt foarte bine. Când ai o asemenea şansă la un club aşa mare, nu ai cum să o ratezi. Mai ales din perspectiva mea.

Eu m-am simţit respectat cât am jucat la acest club. Faptul că oferta a rămas valabilă, pentru mine nu a fost o surpriză.Orice accidentare a fost grea. Cea din 2017 a fost cea mai grea, nu mă aşteptat ca lucrurile să meargă aşa greu. Faptul că eu am trecut prin toate fazele aici, m-a ajutat să acumulez experienţă.

Ca jucător, eu am iubit disciplina. În toti anii, nu am luat nicio amendă. Nu am întârziat, nu am avut probleme cu kilogramele. Cultura noastră nu ne ajută să fim aproape de fotbalul modern. Noi nu ştiu ce să lucrăm suplimentar. Noi nu ştiam că după meci trebuie să îţi bei proteinele, nu să mănânci pizza şi să bei o bere„, a spus Lucian Filip într-un interviu acordat site-ului oficial al FCSB.

Gigi Becali l-a comparat pe Lucian Filip cu Sergio Ramos

În trecut, Lucian Filip a avut o perioadă în care era unul dintre favoriţii lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a comparat cu Sergio Ramos la un moment dat.

Reclamă

Filip, după opinia mea, e super-fundaș central. Iese cu mingea, frumos, la picior, zici că e Sergio Ramos”, spunea Gigi Becali în trecut.

Mihai Stoica i-a făcut ofertă lui Lucian Filip să revină la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că i-a făcut ofertă să revină la FCSB, dar nu ca jucător.

Lucian Filip era aprig cu ăştia tineri, le băga materiale, îi băga în cap. Tamaş, niciodată. Nu-i atinge nici cu o floare.

Reclamă 4 / 0/3

L-am ofertat pe Filip. Vreau să fac o grupă de elită şi el să se ocupe de ea. (…) A fost încântat şi a zis că vrea să mai joace. Îl aştept şi acum. Să se ocupe el, pedagog. Ce înseamnă sală, cu preparatorul, şi mai ales alimentaţia. Mă lupt acum cu alimentaţia jucătorilor. Vreau să-i învăţ să nu mai mănânce prost, să nu mai existe fast food. Totul e stricat, tot ce e fast food. Pentru oamenii normali, e ok, e ieftin”, spunea Mihai Stoica acum câteva luni.

Recomandări
  • Lucian Filip a revenit la FCSB
  • Ce funcţie va ocupa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și