Închide meniul

”Lucrăm pe încredere!” Ioan Becali a reacționat după ce Coman a rupt contractul cu firma sa: ”E greu să plece acum”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2020, 7:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

”Lucrăm pe încredere!” Ioan Becali a reacționat după ce Coman a rupt contractul cu firma sa: ”E greu să plece acum”

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Becali

Ioan Becali a spus că nu există nicio problemă cu Florinel Coman. Acesta ar fi fost nemulțumit că nu a reușit în acest an să prindă un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vreau ca oricine să aibă posibilitatea să îmi aducă o ofertă de transfer”, a fost mesajul lui Florinel Coman pentru frații Becali, scrie gsp.ro. Ioan Becali a ținut să facă lumină în acest caz.

Nu e nicio problemă între noi și Florinel, nu ne leagă un contract. Oricum, tot timpul la mine a fost vorba despre mers pe încredere și nu am invocat un contract. Eu fac contract atunci când aduc oferta și intrăm în negocierile de transfer. Așa am procedat și cu Mutu, cu care aveam contract și nu ne-am agățat de el. Repet, lucrăm pe încredere. Tot timpul, jucătorii pe care i-am reprezentat nu i-am ținut cu forța sau cu un contract. Le-am repetat mereu, când vreți să încetați colaborarea cu mine, doar mă anunțați și gata, ne strângem mâna”, a declarat Giovanni Becali pentru sursa mai sus citată.

Ioan Becali spune că e greu să plece acum Florinel Coman

Totuși, Ioan Becali a ținut să îi transmită un mesaj ferm lui Coman. Fostul agent FIFA e de părere că sunt șanse mici ca Florinel Coman să plece în această perioadă, mai ales că Gigi Becali cere cel puțin 15 milioane de euro.

Deocamdată, e greu să plece. E pandemie, e greu să aduci oameni care să vadă meciurile de aici, apoi el a fost accidentat o lungă perioadă, plus că se și solicită o sumă foarte mare în schimbul său. Dacă vorbeam despre 8-9 milioane de euro, atunci cred că era simplu, Coman era deja plecat”, a mai spus Ioan Becali.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și