Închide meniul

Lui Cristi Borcea nu îi e milă de Ionuţ Negoiţă! "Nu poate să spună că n-a știut ce este la Dinamo. Mi-a spus că va face o echipă puternică"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 13:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Lui Cristi Borcea nu îi e milă de Ionuţ Negoiţă! "Nu poate să spună că n-a știut ce este la Dinamo. Mi-a spus că va face o echipă puternică"

Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Cristi Borcea

“Ionuț Negoiță a fost sponsor la Dinamo, eu l-am adus. Nu poate să spună că n-a știut ce este la Dinamo și cum este la Dinamo. A știut fiecare mișcare, a fost cu 6 ani înainte sponsor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea: "Mi-a spus Negoiţă că va face o echipă puternică"

A stat 2-3 ani cu documentele, de când eram eu acționar. Eu când am ieșit, Negoiță nu era în cărți să vină la Dinamo. După aia, Negoiță a luat acțiunile de la Săvulescu și de la Nicolae Badea.

Mi-a spus Negoiță că va investi și că va face o echipă puternică. I-am spus atunci <Ionuț, tu știi în ce te bagi? Știi ce înseamnă Dinamo? Nu de afară>. La Dinamo trebuie să te implici din toate punctele de vedere“, a spus Borcea, la Realitatea Sportivă. 

Ionuţ Negoiţă este foarte aproape să vândă Dinamo. Justin Ştefan a anunţat, cu 5 zile în urmă, că la Liga Profesionistă de Fotbal a fost înregistrat un document în care apare firma din Spania condusă de Juan Melero Marin.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și