Închide meniul

Lui Gigi Becali i s-a făcut milă de Dinamo: "E situaţia gravă la ei! Sunt nişte copii acolo"

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Lui Gigi Becali i s-a făcut milă de Dinamo: "E situaţia gravă la ei! Sunt nişte copii acolo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

  • Gigi Becali se abţine să râdă de Dinamo
  • "Câinii" sunt pe ultimul loc în clasament
  • Dinamo joacă cu Academica Clinceni

Dinamo se află pe ultimul loc în clasament şi riscă să retrogradeze. Dacă pe vremuri, Gigi Becali nu rata momentul să râdă de dinamovişti, patronul FCSB e mai ponderat în discurs acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici FCSB nu o duce bine în Liga 1. Şi echipa lui Vintilă e în mare pericol. Riscă să rateze cupele europene după 1-1 cu Botoşani

"Nu vreau să vorbesc. Atunci când glumești, glumești, dar acum e o situație în care nu e frumos nici să glumești. Asta e când ai o concurență cu un rival și faci niște glume sau niște ironii. Dar la ora asta nu se face.

Reclamă

E situația gravă la ei și în plus de asta sunt niște copii acolo care joacă fotbal și nu îmi stă mie în caracter să râd de ei sau să râd de Dinamo acum. E situația prea rea pentru ei", a spus Gigi Becali.

Blestemul lui Straton! Reuşeşte goalkeeper-ul lui Dinamo să evite retrogradarea?

Dinamo trece printr-o situaţie mai puţin plăcută. Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare se află pe ultimul loc în Liga 1, iar goalkeeper-ul "câinilor", Cătălin Straton, parcă ar fi blestemat.

Reclamă

Straton a ajuns la Dinamo la începutul acestui sezon. Portarul de 30 de ani vine după două retrogradări consecutive, cu ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi.

Dacă va retrograda şi cu Dinamo, putem spune că ar fi un adevărat blestem pentru Straton, să cazi în Liga a doua cu 3 echipe diferite în trei sezoane consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:22 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali