Închide meniul

Lukas Droppa a fugit din carantina direct în Cehia, pentru a-şi vedea fiul nou-născut. "Au fost cele mai grele zile din viaţa mea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2020, 6:06

Lukas Droppa a fugit din carantina direct în Cehia, pentru a-şi vedea fiul nou-născut. "Au fost cele mai grele zile din viaţa mea"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Lukas Droppa a ajuns cu greu în Cehia

Droppa a parcurs cei aproape 1.000 de kilometri în 24 de ore şi a avut un permis special pentru a trece prin Ungaria. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ambasada Cehiei m-a ajutat mult, am avut posibilitatea să trec prin Ungaria, mi-au făcut documente ca să pot tranzita țara, totul a fost OK, apoi am ajuns prin Austria și Cehia, fără probleme. Soția a avut ceva probleme, a fost o situație de mare urgență. Nu mai știu de când n-am dormit ca omul, în regulă, întrucât ultimele zile au fost cele mai grele din viața mea. Încă nu-mi vine să cred că sunt acasă", a declarat Lukas Droppa pentru Gazeta Sporturilor. 

Lukas Droppa: "Acum, sunt fericit! Sper să ne reluăm cât mai repede vieţile"

Ajuns în Cehia, Lukas Droppa a primit cea mai frumoasă veste. Soţia sa, Sonka, a născut un băieţel şi totul a decurs normal.  

"Acum, sunt fericit, tocmai am culcat-o pe fetița, sunt liniștit. O așteptăm pe soție să vină de la maternitate, cu cel mic. Da, acum sunt împlinit și fericit, sper ca toată lumea să fie sănătoasă și să ne revedem cu bine, cu fotbal bun, să ne reluăm viețile noastre normale. Președintele și antrenorul mi-au dat voie să plec acasă, de aceea le mulțumesc din suflet, încă o dată au dovedit că sunt superoameni. Mai ales că nu se știe când va reîncepe campionatul. Când se va cunoaște programul, voi reveni de urgență la Mediaș", a spus fotbalistul pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și