Închide meniul

Luptă în Italia pentru transferul lui Florinel Coman! După Roma, încă o echipă de tradiție îl vrea pe ”Mbappe”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2020, 10:38

Luptă în Italia pentru transferul lui Florinel Coman! După Roma, încă o echipă de tradiție îl vrea pe ”Mbappe”

SportPictures via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

Rămâne de văzut dacă fosta echipă a lui Adi Mutu și Ianis Hagi va putea să îndeplinească cerințele lui Gigi Becali, 10 milioane de euro și un procent dintr-un eventual transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea 10 milioane de euro plus procente pentru Florinel Coman

"Au spus că ar da opt milioane de euro și 10% dintr-un viitor transfer, dar eu am zis nu. Eu am cerut 10 milioane de euro și un procent de 20% și banii să-i dea pe toți acum", a spus Becali la DigiSport, despre oferta venită de la Roma. 

Orlando City este clubul care s-a interesat cel mai mult de serviciile jucătorului cotat la 5.4 milioane de euro. Americanii au ajuns și în România pentru a sta de vorbă cu cel poreclit ”Mbappe”. Totuși, o glorie a Stelei nu crede în super-trasferul la care speră Becali.

"De doi ani tot pleacă, şi el şi Dennis Man tot pleacă, pleacă, pleacă, dar nu pleacă niciunul. Tot acolo joacă", spune, din Germania, Marcel Răducanu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și