Închide meniul

"Mă doare! Am mâncat 20 de ani pâine de la miliţie!" Ion Ţiriac, propunere revoluţionară pentru salvarea lui Dinamo: "Eu vând, dumneata cumperi!"

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 19:17

Reclamă
"Mă doare! Am mâncat 20 de ani pâine de la miliţie!" Ion Ţiriac, propunere revoluţionară pentru salvarea lui Dinamo: "Eu vând, dumneata cumperi!"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac, propunere pentru salvarea celor de la Dinamo

Ion Ţiriac a refuzat în mai multe rânduri să se implice cu bani la Dinamo. Miliardarul şi-a motivat de fiecare dată decizia prin faptul că nu se pricepe la fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac crede că acţiunile ar trebuie listate la Bursa de Valori. În România, ar fi o premieră. La nivel mondial, sunt câteva cluburi uriaşe care au făcut acest pas: Manchester United, Juventus, Borussia Dortmund sau Benfica.

Ideea lui Ion Ţiriac are şanse puţine de a fi pusă în practică. Pentru a fi listată la Bursă, o societate ar trebui să aibă profit în ultimii 3 ani, ceea ce nu e cazul lui Dinamo. 

"Am mai citit pe la dumneavoastră că în Bucureștiul ăsta e treaba cu Dinamo, că spectatorii au cumpărat… sigur că da! Să iasă pe bursă Dinamo! Dacă iese pe bursă, te duci acolo, cumperi o acțiune, cumperi două, eu vând, dumneata cumperi. Cât crește Dinamo în viitor dacă e s-o iei pe bursă? Dar acum nu e pe bursă, și, dacă nu e, spectatorii vor într-un fel, am înțeles că niște spanioli internaționali vor în alt fel. Foarte complicat!

Reclamă

Din păcate, eu sunt unul care e totalitar. Exemplul meu cel mai mare a fost Ecclestone (n.r. fostul conducător din Formula 1). Avea toate circuitele din lume, le-a cumpărat pe toate, ca să nu aibă discuție. Apoi, avea toată industria. El plătea industria, el plătea piloții ca să aibă liniște, el plătea media”, a spus Ion Țiriac, pentru GSP.

Ion Ţiriac: "Mă doare ce se întâmplă la Dinamo"

Ion Ţiriac mai spune că este trist din cauza situaţiei de la Dinamo. Clubul este într-o situaţie dramatică, fiind la un pas de retrogradare. 

"E trist ce se întâmplă la Dinamo, dar nu-mi dau seama, nu cunosc dedesubturile. Nu cunosc pentru că nu e sportul la care să mă pricep. Neprincepâdu-mă, stau afară, spectator, nu chibiț.

Reclamă 4 / 0/3

Mă doare, oarecum. Am mâncat 20 de ani pâine de la miliție, de bine de rău. Brand-urile Steaua și Dinamo n-ar avea voie să dispară. Aceste brand-uri au adus sportului românesc mai multe medalii, olimpice sau fotbalistice decât toată țara împreună. Ar trebui să fie acolo și ar mai trebui să fie și îngrijite de ministerele lor. Sportul, în ziua de azi, e zero în România”, a mai spus Ion Țiriac.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
Vezi toate știrile
Citește și