Închide meniul

„Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi!” Mihai Stoica a vorbit despre jucătorul care face senzaţie în Liga 1: „Îmi reproşez zi de zi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2021, 23:39

„Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi! Mihai Stoica a vorbit despre jucătorul care face senzaţie în Liga 1: „Îmi reproşez zi de zi!

Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragere

Mihai Stoica şi Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Jefte Betancor are un start de sezon fabulos. A reuşit să dea 7 goluri din cele 12 reuşite de Farul Constanţa în actualul sezon. Managerul celor de la FCSB spune că regretă în fiecare zi că nu l-a luat pe atacantul de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica îl regretă pe Jefte Betancor

„Îmi reproșez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari și că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi”, a spus Mihai Stoica la digisport.ro.

Mihai Stoica, încântat de colaborarea cu Edi Iordănescu

Mihai Stoica a mai spus că este încântat de colaborarea cu Edi Iordănescu. Mai mult, managerul celor de la FCSB a rămas uimit de metodele de pregătire ale lui Edi Iordănescu.

Aveam senzația că filosofează cam mult și multă lumea îmi spunea că îmi va fi greu să lucrez cu el pentru că e foarte dificil. E un «workaholic» . E la curent cu tot ce înseamnă tehnologie. Când ies dimineața înainte de antrenament și vezi cum arată terenurile… doar la fotbal american vezi așa ceva!”, a mai spus Mihai Stoica.

Jucătorul de la FCSB care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „A jucat excepţional!”

Keşeru şi Valentin Gheorghe au marcat fiecare câte un gol în derby-ul cu Dinamo. Ultimul l-a impresionat şi pe Mihai Stoica.

Reclamă

Noi, față de meciul cu CFR, să nu uităm că i-am avut pe Keșeru, pe Vali Gheorghe, despre care s-a vorbit prea puțin, dar care a jucat excepțional și până la gol”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și