Închide meniul

Magaye Gueye, fotbalistul care a fost prins drogat cu cocaină, a fost implicat într-un alt scandal uriaş. Petrecere cu femei în piscină şi înjurături la adresa lui Dinamo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2021, 15:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Magaye Gueye, fotbalistul care a fost prins drogat cu cocaină, a fost implicat într-un alt scandal uriaş. Petrecere cu femei în piscină şi înjurături la adresa lui Dinamo

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye a fost depistat cu cocaină în urma testelor făcute după derby-ul cu FCSB din Cupă, câştigat de dinamovişti cu 1-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născut în Franţa, cu origini senegaleze, Magaye Gueye are 30 de ani şi joacă la Dinamo din luna octombrie a anului trecut. El are un salariu de 25.000 de euro şi un contract valabil până în 2022.

Everton e cea mai renumită echipă din cv-ul lui Gueye, care a venit la Dinamo, după ce a jucat în Azerbaidjan, la Qarabag.

Cotat la 400.000 de euro, atacantul a bifat 19 apariţii pentru gruparea din Ştefan cel Mare, reuşind să înscrie 3 goluri. 

Gueye o înjură pe Dinamo: "Nu sunt și mă doare în …. de ei"

Gueye are o relaţie cu Laurette Atindehou de la finalul anului trecut. Cei doi s-au cunoscut după ce au făcut schimb de like-uri pe Instagram.

Reclamă

Magaye Gueye apare într-un clip, în jacuzzi. Are alături două femei. Una dintre ele este un cunoscut fotomodel, Laurette.

"Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?", transmitea senegalezul.

Ulterior, dinamovistul şi-a cerut scuze fanilor şi a explicat că înjurăturile se îndreptau spre Pablo Cortacero, acţionarul majoritar al clubului din Capitală.

Reclamă 4 / 0/3

"Aveam mintea pierdută, dar îi iubesc pe fanii lui Dinamo! Eram supărat pe minciunile lui Cortacero! Ea (n.r. Laurette) m-a ajutat mult!

M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva.

Magaye Gueye: "Vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui!"

Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă. Nu! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe!", declarat Gueye pentru ProSport.

Recomandări
  • Magaye Gueye, din nou în mijlocul unui scandal
  • Dinamovistul, prins dopat cu cocaină

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și