Închide meniul

"Mai avem nevoie de jucători". Mesajul lui Toni Petrea după victoria din Bănie. Cum a explicat antrenorul lui FCSB înlocuirea de la pauză

Mihai Ispas Publicat: 18 decembrie 2020, 20:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
"Mai avem nevoie de jucători". Mesajul lui Toni Petrea după victoria din Bănie. Cum a explicat antrenorul lui FCSB înlocuirea de la pauză

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea a spus că FCSB mai are nevoie de jucători, după victoria clară de la Craiova

Toni Petrea şi-a avertizat jucătorii că victoria de pe terenul Craiovei nu este decisivă în lupta pentru titlu. Antrenorul lui FCSB vrea ca vedetele pe care le pregăteşte să formeze un grup unit ca să câştige trofee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "O victorie importantă, dar nu decisivă"

"Am întâmpinat o rezistenţă bună în prima repriză, am avut mici probleme de organizare pe faza defensivă. După pauză nu am mai avut probleme, puteam să marcăm mai multe goluri.

Să fii pe primul loc e plăcut, dar campionatul e foarte echilibrat. Aţi văzut că de la o etapă la alta se pot întâmpla multe lucuri. E o victorie importantă, dar nu decisivă.

Valoarea au (n.r. jucătorii lui FCSB), dar trebuie să formeze un grup unit ca să caştige trofee. Sper ca în cel mai scurt timp să devenim o forţă a campionatului", a spus Petrea.

Toni Petrea aşteaptă şi alte transferuri în afara lui Radunovic

Antrenorul lui FCSB a explicat şi schmbarea făcută la pauză. Fundaşul stânga, Panţîru, a fost înlocuit cu Briceag, la 15 minute după ce Ivan intrase pe teren la gazde.

Reclamă

"Ştiam că vor forţa pe partea stângă cu intrarea lui Ivan, credeam că vor forţa si cu Bărbuţ. M-am gândit că Briceag va face faţă mai bine", a spus Petrea.

De anul viitor, Radunovic ar putea fi noul titular pe postul de fundaş stânga. Tehnicianul lui FCSB aşteaptă şi alte transferuri din partea patronului.

"Se mai fac mişcări de trupe în pauza campionatului. Avem nevoie de jucători, dar vom vedea ce vom putea realiza", a mai spus Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui FCSB, deranjat că Liga 1 se va relua pe 10 ianuarie

Liga 1 se va relua după o pauză mai scurtă ca niciodată. Campionatul se opreşte pe 22 decembrie şi se va relua pe 10 ianuarie.

"Nu ştim cum va fi vremea, dacă vom avea cum să ne atrenăm. Nu ştiu dacă e o idee foarte bună, dar asta e. Trebuie să ne adaptăm.

Meciul următor e peste doar trei zile (n.r. cu Sepsi, la Mogoşoaia). Trebuie să câştigăm şi acel joc. Eram obişnuiti cu Arena Naţională, un stadion prietenos pentru noi. Asta e, dacă am găsit această variantă. E lângă Bucureşti, terenul e bun, sper să fim bucuroşi şi după meciul de luni", a mai spus Petrea la Digi Sport.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și