Închide meniul

“Mai batem și noi pe cineva?” Marius Constantin a răbufnit pe fondul crizei de la Craiova: “E mai puţin important cine vine antrenor"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 ianuarie 2021, 13:52

“Mai batem și noi pe cineva?” Marius Constantin a răbufnit pe fondul crizei de la Craiova: “E mai puţin important cine vine antrenor"

Marius Constantin, fundașul Craiovei

Hepta

Universitatea Craiova a înregistrat cea mai lungă serie de meciuri fără victorie în Liga 1 (7), de la revenirea din 2014 pe prima scenă a fotbalului românesc. În acest context, Marius Constantin a precizat că suporterii au tot dreptul să fie supărați pe jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Constantin: “Nu e deloc plăcut să auzim asta” 

“Nu ne încălzește deloc ca am făcut egaluri. Adică nu putem sa o dăm pe partea cealaltă că nici nu am pierdut. La Craiova, întotdeauna un egal este un semieșec. Nu este deloc plăcut să auzim tot timpul același lucru: <mai batem si noi pe cineva?> Nu trebuie să ne suparăm, până la urmă au și ei dreptate (n.r.-suporterii Craiovei).  

Nu e confortabil pentru nimeni. Nici pentru jucători, nici pentru antrenor, nici pentru conducători și nici pentru suporteri. Cred că s-au săturat și ei să le stricam week-endurile. Sincer, nu m-am gândit că o să avem o serie de 7 meciuri fără victorie”, a declarat Marius Constantin. 

Ultima victorie a Craiovei în Liga 1 datează de la jumătatea lunii decembrie, când oltenii se impuneau cu 2-1 pe terenul celor de la UTA Arad. De atunci, formația din Bănie a înregistrat un eșec și șase remize consecutive. 

Marius Constantin: “Îmi pare rău pentru Papură” 

Corneliu Papură a fost demis de pe banca echipei pe fondul rezultatelor negative. Marius Constantin spune totuși că principalii vinovați pentru criza traversată de Craiova sunt jucătorii.

Reclamă

“O schimbare vine tot timpul cu consecințe, acum să sperăm că sunt cele pozitive pentru noi. Oricine vine antrenor, eu trebuie să fac ce îmi cere. Este mai puțin important cine vine antrenor, e mai important să respectam ce spune antrenorul. Încă nu am avut o discuție cu domnul Papură, dar probabil urmează.  

După cum știți toți care suntem implicați în acest fenomen, antrenorul este primul care cade atunci când nu sunt rezultate. Îmi pare rău pentru el, este un băiat profesionist, nu l-au ajutat rezultatele. Din punctul meu de vedere, principalii vinovați sunt jucătorii”, a spus Marius Constantin.  

Marius Constantin strânge rândurile la Universitatea Craiova

“Toată lumea se așteaptă să câștigam, ceea ce trebuie să și facem, în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă. E deja obligatoriu să ne întoarcem cu toate punctele. Am dat cu piciorul la prea multe puncte în ultimele săptămâni. 

Reclamă 4 / 0/3

Dacă stăm să ne uitam la ce am făcut în ultimele meciuri, la prima vedere ar părea că toată lumea este periculoasă pentru noi. Dar tocmai asta ne motivează. Trebuie să ne facem noi meciul ușor”, a afirmat Constantin 

Pentru Craiova urmează deplasarea de pe terenul codașei Poli Iași. Deocamdată, Mihai Rotaru nu a numit un nou nume pe banca tehnică. După refuzului lui Laurențiu Reghecampf, Emil Săndoi pare favorit să o preia pe Craiova. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și