Închide meniul

Mai pierde Dan Petrescu un jucător? Un atacant este dorit de mai multe echipe din Europa

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 6:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Mai pierde Dan Petrescu un jucător? Un atacant este dorit de mai multe echipe din Europa

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Lacina Traore ar putea pleca de la CFR Cluj

  • CFR Cluj mai poate pierde un atacant
  • Jucătorul este dorit de mai multe echipe din Europa
  • Vârful nu e tentat să îşi prelungească înţelegerea cu CFR

Presa din Franţa a aflat că atacantul ivorian are şanse mari să ajungă în Belgia. Ivorianul în vârstă de de 30 de ani îşi termină contractul cu CFR Cluj în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Situaţia sa: este la final de contract cu clubul român CFR Cluj, i-a fost oferită prelungirea contractului pe încă doi ani. Cu toate acestea, înaltului atacant îi stă capul în alte părţi. Unde ar putea ajunge în următoarea perioadă de transferuri: în Belgia, unde este urmărit de mai multe cluburi", anunţă "Teles Relay".

Lacina Traore, o afacere profitabilă pentru CFR Cluj

Lacina Traore a ajuns prima dată la CFR Cluj în 2008, pentru doar 50.000 de euro de la Stade d'Abidjan, din Coasta de Fildeş. Peste doi ani, ardelenii îl vindeau cu suma de 6 milioane de euro, la Kuban Krasnodar. După ce a bifat mai multe echipe, Traore a revenit la CFR în 2019. Traore a jucat de atunci 18 partide pentru campioană şi a dat doar 2 goluri. 

Reclamă

Lacina Traore a mai jucat în cariera sa la Anzhi Mahachkala (18 goluri), Everton (1 gol), AS Monaco (11 goluri), CSKA Moscova (6 goluri), Sporting Gijon (2 goluri), Amiens (niciun gol) şi Ujpest (3 goluri). În total, pentru transferurile lui Lacina Traore s-a plătit suma de 34 de milioane de euro.

În această vară, CFR Cluj se va despărţi şi de George Ţucudean, atacant ce nu îşi va prelungi contractul cu ardelenii. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc