Închide meniul

Mai rezistă Hagi? Postul lui Rednic în pericol: ”Nici mie, nici lui Gică, nu ne place!” Ce i-a deranjat pe conducătorii de la Viitorul

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 februarie 2021, 6:35

Mai rezistă Hagi? Postul lui Rednic în pericol: ”Nici mie, nici lui Gică, nu ne place!” Ce i-a deranjat pe conducătorii de la Viitorul

Mircea Rednic, revoluție la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Conform lui Popescu, Viitorul nu mai impune respect, iar acest lucru nu este pe placul lui Gică Hagi. Echipa ”Regelui” are 5 egaluri la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu prefer să câştig un meci şi să nu fac atâtea egaluri, pentru că în momentul în care vin o serie de rezultate negative îţi pierzi speranţa, adversarul capătă încredere, începe să spere mai mult. Lucru care nu se întâmpla la noi. 

Eram o echipă care impunea respect, toată lumea venea cu teamă la Constanţa, mereu jucau cu teamă contra noastră şi acest respect, din păcate, începe să se piardă. Lucru care nici mie, nici lui Gică, nu ne place”, a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.

Gică Popescu le-a cerut jucătorilor să aibă altă atitudine în joc

Gică Popescu a dezvăluit faptul că a avut o discuție cu jucătorii și le-a cerut acestora să-și schimbe atitudinea. 

Este lucrul pe care întotdeauna am încercat să îl transmit jucătorilor, că fără atitdine este imposibil să faci performanţă. Avem nevoie de atitudine. Avem un lot echilibrat, un lot valoros, ne lipseşte atitudinea şi ne-a lipsit atitudinea de la începutul acestui sezon. 

Reclamă

Dacă am fi avut o altfel de atitudine, dacă eram determinaţi, asta cu doritul mai mult mi se pare o nebunie, cred că am fi avut mult mai multe puncte. Am sperat întotdeauna că după atâtea rezultate de egalitate să ne schimbăm atitudinea, să fim mai agresivi şi să să câştigăm”, a mai spus Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și