Închide meniul

„Mâine merge direct în cantonament!” Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a bătut palma cu Zdenek Ondrasek

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 19:10

„Mâine merge direct în cantonament! Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a bătut palma cu Zdenek Ondrasek

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a bătut palma cu atacantul ceh

Gigi Becali a confirmat informaţia dată în exclusivitate de AS.ro Cehul Zdenek Ondrasek vine la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek. Atacantul ceh va ajunge mâine în cantonamentul celor de la FCSB. “Da, tată, l-am luat. Mâine merge direct în cantonamentul FCSB”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Zdenek Ondrasek va avea un salariu uriaş la FCSB

Zdenek Ondrasek va avea un salariu uriaş la FCSB. Conform informaţiile Antena Sport, atacantul ceh va avea un salariu de 20 de mii de euro pe lună. Doar Coman şui Tănase se pot lăuda cu astfel de salarii la FCSB. Ondrasek va semna un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Cine esze Zdenek Ondrasek, atacantul care s-a înțeles cu FCSB

Zdenek Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei. De asemenea, acesta a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Atacantul pe care Gigi Becali îl va transfera la FCSB a avut probleme extrasportive. Fotbalistul poreclit „Cobra” era dependent de jocuri de noroc. Zdenek Ondrasek s-a înteles cu FCSB şi va trebuie să stea departe de aceste vicii.

Reclamă

„Cincizeci la sută din banii pe care i-am pierdut… în loc să merg la sala de forță sau să mă pregătesc pentru antrenament, mergeam la sala de jocuri”, mai spunea Zdenek Ondrasek, în 2019, pentru Radiozurnal.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și