Închide meniul

Malatyaspor – Galatasaray | Marius Șumudică, dezlănțuit înaintea meciului cu Moruțan și Cicâldău! „Șumi” a pus tunurile pe toată lumea. „Sunt lucruri care trebuie spuse!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 9:45

Reclamă
Malatyaspor – Galatasaray | Marius Șumudică, dezlănțuit înaintea meciului cu Moruțan și Cicâldău! „Șumi a pus tunurile pe toată lumea. „Sunt lucruri care trebuie spuse!

Marius Sumudică cere întăriri la Malatyaspor

Profimediaimages

Marius Șumudică a preluat-o pe Yeni Malatyaspor de pe loc retrogradabil și a reușit să câștige primele două jocuri, reușind să readucă speranțele în rândul suporterilor. „Șumi” n-a mai reușit însă să țină steagul sus și în precedentele etape și a ajuns deja la trei înfrângeri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, supărat pe conducerea lui Yeni Malatyaspor

Antrenorul român a dat vina pe jucători pentru rezultatele slabe și a cerut de urgență câteva transferuri în iarnă.

„Calitatea celor 6-7 jucători ai noștri de aici nu este la nivelul primei ligi. Cum pot să fac schimbări? Cum pot să rotesc jucătorii? Aștept ca un nebun fereastra de transferuri din ianuarie. Am vorbit cu președintele, avem nevoie de 5-6 jucători transferați. Vom juca, iar Malatya va fi în top. Nu poți avea succes cu jucători aduși din ligile inferioare!”, a spus Marius Șumudică, citat de fanatik.tr.

2-0 cu Adana Demirspor, 2-1 cu Altay, 0-2 cu Kasimpasa, 1-3 cu Basaksehir și 0-1 cu Giresunspor sunt rezultatele lui Marius Șumudică pe banca noii sale echipe. Malatyaspor este pe locul 17 în Turcia, poziție retrogradabilă.

Marius Șumudică a pus tunurile pe arbitraj

Șumudică și-a continuat discursul antologic și s-a plâns și de arbitraj. Românul e de părere că Galatasaray a obținut multe puncte în acest sezon datorită deciziilor care au fost dictate în favoarea ei. „Șumi” nu vrea să o pățească pe propria piele la meciul cu echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Reclamă
Reclamă

„Să vină aici și să ne bată cu fotbalul practicat pe teren și atunci o să-i felicităm. Îmi doresc ca ambele echipe să aibă parte de un meci bun, fără intervenția arbitrului sau a mai știu eu cui. Șumudică s-a schimbat acum, nu am mai văzut cartonașe galbene sau roșii, dar cred că a venit timpul să vorbim. Nu vreau să fac scandal, dar sunt lucruri care trebuie spuse”, a mai spus Marius Șumudică.

Yeni Malatyaspor – Galatasaray se joacă duminică, 28 noiembrie, de la ora 18:00. Echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău este pe locul 8 în Turcia, la 12 puncte de liderul Trabzonspor.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:33

LIVE VIDEOPAS Lamia – Panserraikos se joacă ACUM în AntenaPLAY. Continuă spectacolul din Super Liga Greciei

20:15

Steaua – Csikszereda 0-0! Echipa lui Daniel Oprița a oprit seria de 7 victorii la rând a ciucanilor

19:53

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

19:51

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

19:49

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele de start

19:44

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui”! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și