Închide meniul

Man și Coman, desființați de un fost rival al lui Becali: ”Fac entorsă când lovesc mingea. Poate fac 20 de milioane, dar de lei!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2020, 8:32

Man și Coman, desființați de un fost rival al lui Becali: ”Fac entorsă când lovesc mingea. Poate fac 20 de milioane, dar de lei!”

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Man și Coman, desființați de Adrian Porumboiu

Pe Coman se bat americanii de la Orlando City și AS Roma, în timp ce Dennis Man a avut ofertă de 7 milioane de euro de Feyenoord, pe care Becali a refuzat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu nu crede că cei doi valorează zeci de milioane de euro și nu a ezitat să îi ironizeze.

Dacă ăștia de azi fac 10-20-30 de milioane, poate fac… dar de lei! Atunci înseamnă că Sânmărtean ar face azi 3 miliarde de euro față de cei de azi. Sunt uluit de prețurile din fotbalul nostru. Se cer 20 de milioane de euro pe unii fotbaliști care fac entorsă când lovesc mingea”, a spus Adrian Porumboiu pentru Prosport.

AS Roma insistă pentru transferul lui Florinel Coman

Un jurnalist din capitala Italiei a făcut dezvăluiri extrem de interesante. Flavio Tassotti asigură că, de îndată ce atacantul român a fost ofertat din MLS, conducătorii lui AS Roma au luat legătura cu impresarii lui Coman.

"Steaua (n.r. – FCSB) o ofertă de 7 milioane de euro de la un club din MLS, dar Roma continuă să discute cu reprezentanții jucătorului, dar nu forțează lucrurile. E complicat și din cauza stării actuale din fotbal, generată de pandemie",  a scris italianul pe Twitter. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și