Închide meniul

Marcel Bîrsan se teme pentru viaţa sa! Arbitrul a mers la Poliţie, după ce a fost ameninţat de fanii lui Dinamo. Decizia luată de oamenii legii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 13:35

Marcel Bîrsan se teme pentru viaţa sa! Arbitrul a mers la Poliţie, după ce a fost ameninţat de fanii lui Dinamo. Decizia luată de oamenii legii

Minden Pictures / Sports Pic via Hepta

Marcel Bîrsan, ameninţat de fanii lui Dinamo

"Centrlul" i-a eliminat pe Paul Anton şi Florin Bejan în meciul cu CFR Cluj, iar arbitrajul acestuia a fost aspru criticat atât de dinamovişti, cât şi de nume importante din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Bîrsan se teme pentru viaţa sa după ce a fost ameninţat de fanii lui Dinamo

Suporterii lui Dinamo au luat foc atât în timpul meciului, dar şi după. După finalul duelului din Gruia, Marcel Bîrsan a primit mai multe ameninţări pe telefon, iar arbitrul, temându-se pentru viaţa sa, s-a dus de urgenţă la Secţia 11 de Poliţie, scrie ProSport.

Sursa citată mai scrie şi că fanii dinamovişti ar intenţiona să meargă la domiciliul lui Bîrsan, motiv pentru care oamenii legii vor supraveghea zona în următoarea perioadă. Ultraşii care vor merge acasă la arbitru vor fi legitimaţi şi conduşi la secţia de Poliţie.

EXCLUSIV | Gigi Becali, reacție furibundă la adresa CCA: ”L-au trimis pe Bârsan că e kamikaze!”

Printre oamenii care au criticat arbitrajul lui Marcel Bîrsan se numără şi patronul FCSB. Gigi Becali este convins că Dinamo a fost furată, la meciul cu CFR, și susține că a prevăzut acest lucru într-o discuție pe care a avut-o cu Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

”I-am zis lui Mihai (n.r MM Stoica) că l-a dat afar la mișto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară și pe Bejan, care avea galben. I-am zis că nu mă mai uit. Dacă nu dau gol, bagă Bârsan mingea în poartă. Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. 

Reclamă

Dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine, și nu mai am nevoie de 11 metri. E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bârsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bârsan l-au trimis că e kamikaze”, a declarat Becali pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și