Închide meniul

Marcel Pușcaș a anunțat de ce Adrian Mititelu l-a demis pe Flavius Stoican. Anunț despre viitorul antrenor al lui FC U Craiova 1948. „Eugen Neagoe este o variantă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 18:26

Marcel Pușcaș a anunțat de ce Adrian Mititelu l-a demis pe Flavius Stoican. Anunț despre viitorul antrenor al lui FC U Craiova 1948. „Eugen Neagoe este o variantă!

Marcel Pușcaș, prima reacție după ce un angajat al FC U Craiova a fost înjunghiat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Flavius Stoican a lăsat să se înţeleagă că „ruptura” ar fi avut loc din cauza diferenţelor de opinii între el şi conducerea clubului. Marcel Pușcaș anunță că nu au fost respectate anumite clauze care erau în contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Flavius Stoican a fost demis de Adrian Mititelu

Motivele sunt stabilite între patron și antrenor. Au fost stipulate în contract. Erau niște înțelegeri pe care părțile și le-au asumat. Eu nu cunosc datele și ceea ce era scris, știu doar că cele două părți s-au înțeles într-un anumit fel. Este foarte grea comunicarea cu patronul, dar am stat de vorbă cu Flavius înaintea meciului cu Rapidul. În mare parte, rezultatul spune că s-au respectat niște lucruri pe teren.

Nu știu care a fost discuția dintre patron și antrenor. Depinde ce s-a înțeles cu cel care plătește. Rezultatele cu Flavius Stoican nu au fost foarte rele, dar nici foarte bune. Poate că patronul a considerat că este loc și mai de bine. Când faci un contract, trebuie să respecți niște lucruri. Oricum, Flavius avea contractul până la sfârșitul anului„, a declarat președintele lui FC U Craiova 1948 pentru digisport.ro.

Conducătorul ocupantei locului 12 din Liga 1 a anunțat cine va sta pe bancă la meciul cu Sepsi, de etapa viitoare. Este vorba de secundul lui Flavius Stoican, Bobi Verdeș.

Suntem într-o fază de interimat pentru meciul cu Sepsi, deocamdată nu avem nicio variantă de antrenor. Vom vedea ce urmează, cine va conduce echipa. Eugen Neagoe este o variantă, dar mai sunt și alți 3-4. Nu este vorba de antrenori străini„, a precizat Marcel Pușcaș.

Reclamă

Eugen Neagoe a anunțat deja că este pregătit să se așeze la masa discuțiilor cu Adrian Mititelu Jr.

Sunt în Craiova. Am venit cu niște treburi în oraș. V-am spus și ultima oară că pentru mine Craiova e ceva special. Atunci nu ne-am înțeles, dar v-am spus că pe viitor orice e posibil. Sunt oltean, am jucat aici, acest club va reprezenta mereu ceva special pentru mine. Cine știe, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Încă nu m-a sunat nimeni”, a declarat Eugen Neagoe la gsp.ro.

Adrian Mititelu a cerut demiterea lui Flavius Stoican

Stoican a stat pe banca lui FC U Craiova 1948 4 meciuri până acum, trei în Liga 1 şi unul în Cupă. Pe lângă eliminarea cu Sepsi (0-1), el a mai înregistrat o victorie (2-0 cu Gaz Metan), un eşec cu UTA (0-1) şi un egal cu Rapid (0-0).

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu este cel care a propus despărţirea de Stoican, după ce acesta nu ar fi respectat anumite „ordine” venite direct din închisoare, înaintea meciului cu Sepsi, pierdut în Cupa României, 0-1. Printre posibilii înlocuitori ai lui Stoican este și Leo Grozavu.

Nu am vorbit cu nimeni de la FC U Craiova 1948. Nu ştiu ce a apărut. Vă pot spune că nu am vorbit cu nimeni. Nu are sens să speculăm”, a spus Grozavu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și