Închide meniul

Marcel Răducanu, dezvăluiri despre un nou tânăr fotbalist care refuză România: „Joacă pe valoarea lui, nu pentru că trebuie să dea părinții bani!”

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 13:29

Marcel Răducanu, dezvăluiri despre un nou tânăr fotbalist care refuză România: Joacă pe valoarea lui, nu pentru că trebuie să dea părinții bani!”

Marcel Răducanu, dezvăluiri despre un nou tânăr fotbalist care refuză România

Marcel Răducanu, în timpul unui meci / Hepta

  • Marcel Răducanu, dezvăluiri despre un nou tânăr fotbalist care refuză România
  • „Joacă pe valoarea lui, nu pentru că trebuie să dea părinții bani!”

Marcel Răducanu a făcut dezvăluiri despre un nou tânăr fotbalist care refuză România. Este vorba despre Leone Hîrtopeanu, un fotbalist român de 15 ani, care locuiește în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Originar din Iali, Leone s-a mutat în Germania cu părinții, acolo unde a evoluat deja pentru juniorii lui Bayer Leverkusen și VfL Bochum.

Marcel Răducanu, dezvăluiri despre un nou tânăr fotbalist care refuză România: „Joacă pe valoarea lui, nu pentru că trebuie să dea părinții bani!”

Marcel Răducanu l-a antrenat pe tânărul fotbalist și este de părere că Leone are un potențial uriaș, fiind extrem de talentat. Totuși, fotbalistul nu își mai dorește să aibă legături cu echipele naționale ale României. Convocat în trecut la România U15, fotbalistul nu a mai intrat în vederile selecționerilor de la loturile de juniori ale României, iar Marcel Răducanu acuză modul în care se face selecția, unul incorect și legat de considerente financiare.

Reclamă

„Am vorbit cu tatăl băiatului, să uite de naţionalele României, să meargă pe drumul lui. Acelaşi lucru îl voi face şi pentru alţi doi copii alături de care am lucrat în Germania şi care sunt foarte talentaţi.

Ce nu s-a înţeles la nivel de Federaţie este că valoarea fotbalului românesc nu se cumpără pe bani. Aceşti copii joacă pe valoarea lor adevărată, nu pentru că trebuie să dea părinţii bani în stânga şi-n dreapta”,  a declarat Marcel Răducanu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Agentul lui Cătălin Cîrjan critică conducerea FRF: „Să vă fie rușine! E titular cu Manchester United”

Agentul lui Cătălin Cîrjan critică conducerea FRF. Cătălin Sărmășan, omul care îl reprezintă pe tânărul mijlocaș de la Arsenal U21 le-a oferit o replică dură oficialilor de la Federația Română de Fotbal.

Scandalul dintre Cătălin Cîrjan și FRF a început după ce tânărul fotbalist a fost trecut la naționala U20, deși inițial a fost convocat la naționala U21.

Mijlocașul s-a revoltat și a oferit declarații șocante despre modul în care funcționează lucrurile la echipele naționale. Agentul său s-a poziționat de partea fotbalistului și i-a făcut praf pe cei din conducerea fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

„Manchester United – Arsenal, meci în cadrul Premier League 2, se va disputa în această seară pe Old Trafford, de la ora 21, și poate fi urmărit în direct pe arsenal.com.

Cătălin Cîrjan e titular pe ‘Teatrul Viselor’, băieți! Monitorizare plăcută celor care au considerat că un jucător precum Cătălin nu merită să demonstreze că poate juca în naționala României U21.

A, încă ceva… SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, a fost mesajul lui Cătălin Sărmășan pe contul oficial de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”