Închide meniul

Marian Iancu i-a răspuns din închisoare lui Balaj. Fostul arbitru susţine că Iancu mânca o tavă de șnițele la o masă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 11:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Marian Iancu i-a răspuns din închisoare lui Balaj. Fostul arbitru susţine că Iancu mânca o tavă de șnițele la o masă

Marian Iancu a fost patronul celor de la Poli Timişoara

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

"Despre Cristi Balaj!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Distincția cea mai înaltă pe care o poate primi un conducător/patron din fotbalul românesc o reprezintă suma criticilor venite din partea unui arbitru, fie el și Balaj, iar eu mă mândresc cu asta! Nu au avut parte de același «tratament» vestiți «oameni de fotbal» din trecutul recent, cum ar fi: Pădureanu, Mureșan și Paszkany, Stan, Bucșaru și alții de tristă amintire!

Aveam prieteni comuni cu acest Balaj, pe care îi știam deoarece începeau să mă caute la telefon în săptămâna premergătoare meciurilor, astfel estimam că mă arbitrează, calculând întotdeauna «pierderi colaterale», cum ar fi o Cupă și cel puțin un Campionat, pierdute datorită acestuia.

Am declarat public cândva, după un meci jucat acasă la Timișoara împotriva Stelei, angajați fiind în câștigarea Campionatului, arbitrat de acest «Sandu al arbitrajului românesc», când în minutul 90 nu ne-a acordat un penalty clar la ZICU, scorul fiind 0-0, că doar un «arbitru orb, beat sau drogat» nu ar fi acordat acea lovitură de la 11 metri, uitând că de fapt aveam de-a face cu unul prost și ranchiunos pentru motivul că nu le răspundeam prietenilor comuni la telefon. De ce oare mă căutau rămâne o enigmă doar pentru dumneavoastră! Puteți să speculați raportându-vă la modul cum se comportă în continuare.

Domnul SANDU/Balaj în mod explicit a afirmat public în emisiunea «Prietenii lui Ovidiu» din data de 17 iunie 2020 de la ora 20.00, că este un fost arbitru corupt, citez: «Pe mine n-o să mă auziți că spun cum m-a corupt unul sau altul. Trebuiau spuse la timpul lor». Astfel, prin spovedania lui nu face decât să confirme ceea ce eu am bănuit tot timpul. Afirmația că și eu «am încercat» va trebui să o probeze în instanță. Doar un om pervers te atacă continuu, atunci când el crede că nu te poți apăra. S-a înșelat!

Reclamă

Vă voi ține informați în ceea ce privește mersul plângerii mele.

Vă mulțumesc!", se arată în scrisoare. 

Ce a spus Cristi Balaj despre Marian Iancu

Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în 2016. Atunci, el era acuzat de spălare de bani şi evaziune fiscală în dosarul RAFO.

Reclamă 4 / 0/3

Iancu este obligat acum să returneze statului 150 de milioane de euro şi 18 milioane de euro. Pentru asta, au fost confiscate 7 case, 3 maşini şi 7 terenuri.

"Mie mi-era milă de el, arată cum arată, era bolnav… Dar arată cum arată că mânca o tavă de șnițele la o masă… Dar nu avea scrupule!

Am arbitrat un meci la Timișoara în care un prieten foarte bun de-al meu a venit cu mine și a stat în spatele oficialilor celor din anturajul echipei, din conducerea echipei și jucau live la pariuri! Știau care va fi scorul la pauză și la final", spunea Balaj. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și