Închide meniul

Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc: „Nu e zvon, așa a zis, încă mai are bani!” La ce echipe ar putea investi

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 8:23

Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc: Nu e zvon, așa a zis, încă mai are bani!” La ce echipe ar putea investi

Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc

Marian Iancu / Hepta

  • Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc
  • La ce echipe ar putea investi

Marian Iancu este pregătit să revină în fotbalul românesc. Fostul patron de la Poli Timișoara a petrecut 8 ani în închisoare, însă este dispus să investească din nou în „sportul rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a primit o condamnare de 12 ani la închisoare, în 2014, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul „RAFO”. Un an mai târziu, Marian Iancu a mai primit o condamnare pentru înşelăciune şi spălare de bani.

Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc: „Nu e zvon, așa a zis, încă mai are bani!” La ce echipe ar putea investi

În total trebuia să petreacă 14 ani în spatele gratiilor, însă Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti a decis ca omul de afaceri să fie eliberat condiţionat, cu 6 ani înainte de termen.

Reclamă

Marian Iancu a trecut peste acea perioadă și este gata să atace din nou în fotbalul românesc. Anunțul a fost făcut de Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului.

„Am înțeles că Iancu atacă. Nu e zvon, sunt la zi, sunt și eu la zi cu informațiile astea. Vrea să vină ori la Timișoara, ori la Rapid. Pentru că mai are bani, așa a zis.

Reclamă

Cine mai refuză azi banii? Dar să nu vă surprindă. Este totul posibil, stați liniștiți”, a spus Rică Răducanu pentru digisport.ro.

Marian Iancu, ironie uriașă la adresa lui Dan Șucu: „Rapid a făcut transferuri pentru obiectivul din 2043”

Marian Iancu a lansat o ironie uriașă la adresa lui Dan Șucu. Fostul patron de la Politehnica Timișoara l-a criticat la scenă deschisă pe co-acționarul Rapidului pentru strategia de transferuri impusă la clubul din Giulești. Iancu este de părere că Șucu ar fi trebuit să aducă mai mulți jucători la echipă pentru a putea avea aspirații reale la primele locuri din Liga 1.

Rapid a transferat un singur jucător în această iarnă, la prima echipă. Giuleștenii l-au adus pe atacantul nigerian Funsho Bamgboye de la formația maghiară MOL Fehervar. În schimb, conducătorii Rapidului au fost mai productivi la nivelul centrului de copii și juniori. Giuleștenii au adus la academie 7 jucători în aceeași zi.

Reclamă 4 / 0/3

Deciziile conducătorilor din Giulești l-au amuzat pe Marian Iancu. Fostul finanțator al Politehnicii Timișoara a râs de Dan Șucu și a declarat că Rapid și-a setat obiective mărețe abia pentru anul 2043, ci nu pentru actualul sezon, în care clubul va sărbători 100 de ani de existență.

Marian Iancu avertizează că Adrian Mutu are la dispoziție un lot „consumat la maxim”, care nu poate face față ritmului din Liga 1.

Iancu este de părere că, la ora actuală, Rapid este condusă într-o manieră corporatistă, iar din acest motiv rezultatele dorite de giuleșteni vor întârzia să apară.

„Din punctul meu de vedere, lotul Rapidului e consumat la maxim, nu are nicio rezervă neexploatată meci de meci, atinge maximum meci de meci, mai ales la meciurile de acasă, sunt turați, sunt forjați la maxim. Nu pot mai mult, e totul limitat. Nu au bancă de rezervă. Mutu ce să facă?

Marian Iancu, avertisment pentru conducătorii Rapidului: „Ai o problemă!”

Am văzut că s-au apucat să facă transferuri. Au făcut transferuri pentru obiectivul din 2043, e bine. E bine și lucrul ăsta, măcar știi că în 2043 ai un obiectiv. Asta dacă nu îi vinde. Că exista treaba asta, când apar tineri de valoare sunt și vânduți imediat. Rapid e condusă corporatist din punct de vedere financiar.

În anul Centenarului, nici nu știu care e obiectivul, să joci în play-off cred că e prea puțin, să joci în cupele europene cred că e prea mult față de investițiile care s-au făcut. Ori dacă tu clamezi că la anul sau peste doi ani vrei să iei campionatul și tu nu te-ai apucat să îți construiești de acum un lot, care să joace împreună o anumită perioadă de timp, ca să poți să te duci spre obiectiv.

Te uiți în fața ta și vezi ceilalți competitori, care an de an investesc și an de an își completează lotul de jucători. Dacă tu nu vezi decalajul tău, câți timpi morți ai în urmă, atunci ai o problemă”, a declarat Marian Iancu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dorin Rotariu s-a înțeles cu Poli Timișoara!
Fotbal intern • 7 apr., 16:48
Dorin Rotariu s-a înțeles cu Poli Timișoara! Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB și acum va evolua în Liga a 3-a
Florinel Coman, făcut praf de un fost patron din Liga 1
Liga 1 • 4 apr., 23:09
„Nu-l suport!” Florinel Coman, făcut praf de un fost patron din Liga 1! Nici Alexandru Mitriţă nu a scăpat
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!