Închide meniul
EXCLUSIV

Marile regrete ale brazilianului Eric de Oliveira! „Cred că la Dinamo puteam să fiu idol”. Ce spune de Rapid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2021, 15:04

Marile regrete ale brazilianului Eric de Oliveira! „Cred că la Dinamo puteam să fiu idol. Ce spune de Rapid

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Eric de Oliveira are grave probleme de sănătate / Antena Sport

„Cred că la Dinamo puteam să fiu idol acolo, pentru că nu aveau brazilieni. Apoi am cunoscut şi echipa Rapidului şi m-am îndrăgostit de galeria lor. Asta era dorinţa mea, să joc pentru Dinamo sau Rapid. Din păcate, nu s-a realizat”, a spus Eric, în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din România

Eric de Oliveira a devenit cel mai bun marcator din istoria Ligii 1 în tricoul lui Voluntari. El a înscris golul cu numărul 65 în meciul dintre Voluntari şi Hermannstadt, din 22 februarie 2020.

„Ar fi păcat să stea cum a stat Demollari, 20 de ani. Aştept în curând să fie doborât acest record. Bine, sper să nu fie prea curând, măcar să mă mai bucur câţiva ani”, a mai spus Eric.

Eric de Oliveira, momente de coşmar!

Eric de Oliveira trece printr-o perioadă de coşmar. Ajuns la 36 de ani, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a fost avertizat că operaţia de care are nevoie îi va încheia şi cariera. „Nici la plimbare nu pot merge”, susţine brazilianul.

„Din păcate, am o problemă la picior. O arteră s-a înfundat. Nici la plimbare nu pot să mă plimb prea mult. Sunt dureri mari, îmi amorţeşte piciorul. Aştept să merg în Brazilia, în decembrie, să vorbesc şi cu doctorii de acolo.

Reclamă

Am făcut prima intervenţie, după o lună nu am simţit nimic. Când am început pregătirea cu Mediaş, după 3 zile iar am simţit durere. Mi s-a spus că a fost zdrobită artera şi că trebuie să mă operez din nou, iar dacă mă operez din nou nu mai pot juca fotbal deloc.

Am crezut că e mai bine să mai iau o părere de la alt doctor. Am găsit un medic la Cluj, el mi-a dat un tratament agresiv cu anticoagulant. Începe să îmi fie bine, dar aştept să văd ce se întâmplă.

Sunt dispus să risc pentru a juca alături de copiii mei. Ceea ce nu pot face acum. Fotbal nu iau în calcul să mai joc, dar eu cred că aş merita mai mult, câteva minute să mă retrag, să îmi iau la revedere de la fotbal. Nu am vrut eu să îi spun nu fotbalului”, a spus Eric, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de Gaz Metan, Eric a mai jucat în România pentru Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanţa şi Voluntari. De ilfoveni, s-a despăţit chiar în acest an, după ce a acuzat problemele medicale. El a dezvăluit că la un moment dat i-au amorţit ambele picioare.

Recomandări
  • Eric de Oliveira are 36 de ani
  • Brazilianul a marcat 65 de goluri în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și