Închide meniul

Marinos Ouzounidis, supărat după primul său meci în Liga 1: "Nu e nivelul pe care îl vreau". Ce semnal de alarmă a tras antrenorul Universităţii Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2021, 14:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Marinos Ouzounidis, supărat după primul său meci în Liga 1: "Nu e nivelul pe care îl vreau". Ce semnal de alarmă a tras antrenorul Universităţii Craiova

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Clinceni - Craiova 0-0

Ouzounidis a fost dezamăgit de pasul greşit făcut în lupta pentru titlu. Craiova a înregistrat un nou meci fără să marcheze și are aproape de două ori mai puține goluri înscrise decât liderul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis: "Nu e nivelul pe care îl vreau"

"Am jucat ca acum câteva zile (n.r.- în Cupă, cu FC Botoșani). Nu eram foarte proaspeți, dar am câștigat atunci. Am avut momente bune astăzi. Avem nevoie de răbdare. În unele momente am cedat posesia ca să avem spațiu să atacăm. În genul ăsta de meciuri poți să câștigi sau să pierzi. M-am așteptat la genul ăsta de meciuri. Ar fi trebuit să marcăm și să controlăm jocul.

 N-am avut timp de recuperare, dar ăsta este programul. Trebuie să-l respectăm. Sper să ne putem îmbunătății în viitor. 

Nu e nivelul pe care îl vreau. Este greu de jucat pe un asemenea teren. Când un adversar se apără jos, ai nevoie de mai multă energie ca să-l desfaci", a declarat Marinos Ouzounidis după Clinceni – Craiova 0-0. 

A fost al doilea meci pentru Ouzounidis pe banca Craiovei. El a debutat pentru olteni în duelul din Cupa României cu FC Botoșani, câștigat în deplasare cu 1-0.

Reclamă

Academica Clinceni – Universitatea Craiova 0-0

După ce au reușit să rupă seria de remize, oltenii au revenit pe aceeași linie. A fost al șaptelea egal din ultimele nouă etape de Liga 1 pentru Universitatea Craiova.

În urma remizei albe cu Clinceni, Craiova a rămas la trei puncte de CFR Cluj și la patru lungimi în spatele liderului FCSB. Ambele echipe au un meci mai puțin disputat decât formația din Bănie.

De cealaltă parte, Clinceni rămâne pe locul cinci în clasament. Echipa lui Ilie Poenaru are șanse mari să prindă play-off-ul în doar al doilea sezon de la promovarea în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova va primi vizita lui Hermannstadt în următoarea etapă, iar Clinceni se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și