Închide meniul

Mario Camora încă speră la titlu. ”Toată lumea se gândește la asta!”. Care este situația lui Arlaukis

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 19:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Mario Camora încă speră la titlu. ”Toată lumea se gândește la asta!”. Care este situația lui Arlaukis

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Pictures via hepta

Mario Camora încă speră la titlu. ”Toată lumea se gândește la asta!”. Care este situația lui Arlaukis

Mario Camora nu renunță la titlu, spunând că ardelenii depind de ei. Au nevoie de cinci victorii în următoarele cinci meciuri, dar și că oltenii se pot împiedica în următoarele runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora spune că CFR Cluj este favorită la titlu

Camora speră ca Arlaukis să rămână la echipă până la finele sezonului, dar totul depinde de decizia lui. 

”Echipa nu a intrat bine în prima repriză. Nu am putut să menținem de scor, deși am avut ocazii bune. Acum au venit la un punct de noi în campionat. Nu am fost relaxați, toată lumea se gândește la titlu, vrem să câștigăm campionatul, dar ăsta e fotbalul. E bine că depinde de noi și trebuie să vorbim între noi, să ne pregătim bine și să câștigăm încă cinci meciuri.

Petrescu a vorbit cu noi, să fim mai atenți, ne-a dat încredere. Echipa a vrut și a făcut un efort să ajungă la 2-2, dar pe final a venit acest 2-3 pe care noi nu l-am așteptat. O să analizăm greșelile pe care echipa le-a făcut de-a lungul meciului.

Sincer, astăzi s-a văzut. Echipa a dat un răspuns bun, am vrut să revenim, dar ei au câștigat pe contraatac. Nu e vorba de condiția fizică și sper să lucrăm să nu mai luăm gol pe contraatac. 

Reclamă
Reclamă

Arlauskis e un portar foarte bun, a parat excelent și e un jucător important în teren și în afara terenului. El va decide ce e mai bine”, a spus Camora după meci, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și