Închide meniul

Mario Camora putea ajunge la FCSB! ”Am avut ofertă, când era Rădoi antrenor”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2020, 10:02

Reclamă
Mario Camora putea ajunge la FCSB! ”Am avut ofertă, când era Rădoi antrenor”

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Mario Camora, ofertat de FCSB

”Când am venit în România, am avut o ofertă de la Benfica, pentru că Coentrao plecase la Real Madrid. Puteam să fiu împrumutat, nu era clară situația. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora este jucătorul lui CFR Cluj din 2011

Am avut un impresar care discutase cu Mozer, antrenorul de atunci. Apoel din Cipru în 2016 a fost o altă variantă. Am avut ofertă de la FCSB, pe vremea când era Rădoi, însă nu s-a întâmplat nimic ulterior”, a dezvăluit Camora, la ProSport

Camora a ajuns la Cluj în iulie 2011, de la Naval (Portugalia). Fundașul de 33 de ani și-a trecut în cont cinci trofee alături de CFR, 3 titluri, o Cupă și o Supercupă a României. 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și