Închide meniul

Marius Croitoru, enervat după calificarea lui Botoşani în play-off. "Numai nişte oameni proşti se pot gândi la asta!"

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2021, 20:32

Reclamă
Marius Croitoru, enervat după calificarea lui Botoşani în play-off. "Numai nişte oameni proşti se pot gândi la asta!"

Marius Croitoru este antrenor

Marius Croitoru, într-un meci / Hepta

Marius Croitoru a fost întrebat daca echipa lui va trata cu lejeritate meciurile cu FCSB din play-off, fiind cunoscută relația bună dintre Valeriu Iftime și Gigi Becali. Antrenorul lui FC Botoșani nici n-a vrut să audă de jocurile de culise!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Numai nişte oameni proşti sau nebuni se pot gândi că eu sau patronul se poate duce la un jucător să îi spună să îi lasă mai uşor cu FCSB. E o prostie incomensurabilă, iar cei care o fac se ridică la nivelul vorbelor pe care le spun", a spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

Marius Croitoru a dus-o pe Botoșani în play-off a doua oară la rând

Croitoru le-a acorat toate meritele jucătorilor după ce Botoșani a ajuns din nou în play-off. Moldovenii au terminat anul trecut pe poziția a treia, cea mai bună clasare din istoria clubului. 

"Sper să repetăm şi la anul. Am pierdut jucători importanţi pentru noi. Ţin să le mulţumesc tuturor, e meritată munca, e muncă de un an de zile. Îi felicit şi le mulţumesc. E meritul jucătorilor, eu nu am niciun procent, nu am nici 1%, eu doar câteva idei, pe care ei le pu în practică. 

Eu îi stresez, ţip la ei, zilnic, nu suportă, iar rezultatele sunt ale lor. Când echipa nu câştigă, e un vinovat, antrenorul. Când câştigă, e datorită lor. Rămâne ca noi şi Clinceni să ne batem pe un loc cât mai bun. Play-out-ul va fi dificil, nou pentru formatul Ligii 1 şi poţi risca să pierzi trei meciuri şi să fii la retrogradare", a mai spus Marius Croitoru. 

Reclamă
Reclamă 4

Croitoru a oferit și o declarație amuzantă. Antrenorul lui Botoșani crede că echipa lui a ajuns anul trecut în play-off din întâmplare. În acest sezon, moldoveii au avut noroc, crede Croitoru. 

"Primul an a fost din întâmplare, al doilea cu noroc… vom vedea al treilea cum va fi. Scopul nostru principal era acela de a merge în playoff, de a repeta prestaţia de anul trecut", a încheiat Marius Croitoru. 

Se știu toate echipelele calificate în play-off

Toate calculele dinaintea acestei etape au fost date peste cap de înfrângerea Chindiei la FC Argeș. Echipa lui Săndoi avea nevoie de victorie la Pitești, dar a plecat învinsă, după "dubla" golgheterului Cephas Malele.

Reclamă

De cealaltă parte, Clinceni nu s-a lăsat la voia rezultatelor și și-a luat șansa în propriile mâini. Echipa lui Poenaru avea 3-0 cu Dinamo după numai 17 minute. Grigore a redus din diferență, însă "câinii" n-au putut face mai mult. Ehmann a fost eliminat pe final.

FC Botoșani a prins play-off-ul pentru al doilea an la rând. Moldovenii nu s-au impus la Voluntari, dar au prins primele 6 dupa înfrângerea Chindiei la FC Argeș.

Clasamentul din Liga 1 după ultimele rezultate

  • 1. FCSB 64 de puncte
  • 2. CFR Cluj 63 de puncte
  • 3. Universitatea Craiova 57 de puncte
  • 4. Sepsi 44 de puncte
  • 5. Academica Clinceni 44 de puncte
  • 6. FC Botoșani 42 de puncte
  • 7. FC Argeș 40 de puncte
  • 8. Chindia 39 de puncte

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și