Închide meniul

Marius Croitoru îi spune „pas” lui Gigi Becali: „Nu aş putea! E clar că nu mai ai cale de întors!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2021, 12:27

Marius Croitoru îi spune „pas lui Gigi Becali: „Nu aş putea! E clar că nu mai ai cale de întors!

Marius Croitoru ar putea antrena FCSB

Hepta

Marius Croitoru a reuşit pentru al doilea an consecutiv să ducă FC Botoşani în play-off-ul Ligii 1. Spune că este mulţumit de relaţia pe care o are cu Valeriu Iftime. Mai mult, Marius Croitoru a spus că nu ar putea lucra niciodată cu Gigi Becali. mai ales în condiţiile impuse de patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„N-aș vrea să discut, sunt obișnuit cu libertatea pe care mi-a oferit-o domnul Iftime, cu posibilitatea de a face echipa, lotul, de a-mi selecta jucătorii, de a face schimbările. Din ce citesc eu prin presă, mi-e greu să cred că voi avea puterea sau experiența să lucrez cu patronii care stau la tribuna oficială sau acasă și fac schimbări. Nu, n-aș putea.

Atunci nu mai e viitor. Sunt mulți antrenori care acceptă și mulți care nu acceptă. E clar că atunci nu mai ai cale de întors. Probabil sunt antrenori care știu de la început regulile jocului și le acceptă. Fiecare dintre noi luăm decizii, dar și aceste decizii le luăm câteodată fortuit, câteodată din dorința de alege așa. Câteodată ești nevoit.

De înțeles îi înțeleg (n.r – pe antrenorii care acceptă). De exemplu, stai acasă un an de zile și te cheamă o astfel de echipă. Nu te duci? Te duci! Poate ai probleme, nu trebuie să îl judeci pe om după alegeri. Sunt antrenori care au un statut și aleg. Atunci nu e ok”, a spus Croitoru, pentru Digisport.

Marius Croitoru a preluat modelul lui Gică Hagi

Marius Croitoru are aceeaşi filosofie de tactică ca şi Gigi Becali. Amândoi sunt fanii lui Gică Hagi.

„Domnul Iftime nu mi-a spus să fac rezultat, ci spectacol. I-am spus că voi merge în play-off și voi face și spectacol, pentru că nu mă interesează câte goluri primesc, iar jucătorii trebuie să reacționeze la golurile primite. 90% e parte ofensivă în ciclul săptămânal.

E modelul Hagi, care tot timpul mi-a plăcut, iar de afară sunt mai mulți – Bielsa, Klopp, Pep. Îmi plac foarte mult chiar și din Italia – De Zerbi are un stil de joc foarte frumos, ofensiv. Mă uit foarte mult la echipele asemănătoare ca stil”, a mai spus Croitoru.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și